امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】

(13-08-2015، 20:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 19:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارمـ همون آهنگهـ رو دانلود میکنمـ ._.!

آفرین پسره خوب ! ^_^

اصن ببینید چه برادر نازی دارم ؟؟ ((=

حالا هم اگه وقت کردی بیا پ.خ ! ._.
نهـ وَقت ندارمـ :|!

سپاس شده توسط ( lιεβ )
آگهی
(13-08-2015، 19:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 19:57)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 19:53)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 19:31)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 19:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ سبکی داری مینویسی ایمان؟
دیس لاو؟
گـنـگـــ . خیـابون .. :\ دیس لاو ُ مـَـد نظر ندارم ._. 

بیت ُ گرفتم :| ناموسه آهنگش :| تو تکست یکم مشکل داریم :[ 

من کلا استعداد تکست ندارم ((=
یه جـــــور گـفتــی چـــ, سبکـــی ؟؟ :| من فکـــ کردم تـا الان 30-40 تـا آهنــگـ بیرون دادی Big Grin 

رفیق دارم ک دفتر تکست داره ..
آورین ب رفیـقت :» 

منم پسر عموم وارده :| خودش آهنگ میسازه . تکست ُ میخره .. میرن استودیو با دوستاش آهنگ میدن (: 

رپ براشون سرگرمیه :|| هر هفته میرن استودیو با بکس دوره هم :\\ 
(13-08-2015، 20:01)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 19:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین پسره خوب ! ^_^

زود تند سریع ! -_-
کسی نمیدونه چندتا دیگه باید تایپیک بزنم ستاره پنجمو بگیرم؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(13-08-2015، 20:05)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم ارسالا باید 250یا 300 تا بشه !
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
...فاضل (28) - آخرین به‌روز‌رسانی: ۷-۵-۱۳۹۴, ۱۰:۴۷ صبح 

منفی (-1): موفق باشید دوست عزیز

:| ملت خـُلن :| منفی1- امتیاز بهم داد :| یکی از امتیازام کم شُد :\ اونوقت نوشت موفق باشی :/ 
(13-08-2015، 20:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:01)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین پسره خوب ! ^_^

زود تند سریع ! -_-
آهنگِش قشنگهـ  باشهـ میام آهنگ بلا رو گوش کُن! ._. اونمـ خوبه!
از اون روز کهـ تورو تو کوچه دیدمـ .........   یه بیتِش! ._.
شب شُدهـ پر ستارهـ ایمان برقص دوبارهـ ^_^
چرا امروز اینجا خلوته ؟ ._.
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(13-08-2015، 20:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:05)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم ارسالا باید 250یا 300 تا بشه !

نه  اونی که شما میگی برای 4 ستارس
(13-08-2015، 20:17)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا امروز اینجا خلوته ؟ ._.

هر  وقت من نباشم اینجوریه ._.
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو و بحث آزاد(کشتی کج)
  سوال آزاد
  سوال آزاد
  【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】
  " گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "
Big Grin گفتگوی آزاد نسخه ی 270
  اتاق عاشقی عاشق هر شدی بیا دلیلشو بگو راحت باش ورود آزاد
  ژنتیک از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نی
  ایدز از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لزوم بازبینی برای تغییرات صورت گرفته در این صفحه.نم
  گلبول سفید از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان