امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(11-12-2013، 18:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:07)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:04)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا 33620987

رزی گول نخو شماره خونه خودشونه!Sleepy
زنگ نزنیا!

نفس اونقدرام اسکل نیستم Confused

از تو ک بعید نیست Big GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، ERF@N ، Mason
آگهی
عرفان بده شمارتووووووووووBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط ERF@N
(11-12-2013، 18:10)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:09)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:07)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:04)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا 33620987

زنگ نزنیا!

خونه خودمون با 44 شروع میشه. چرا الکی تهمت میزنید vahidrk ولی اگه کسی شماره گوشیمو خواست در خدمتما Big Grin

خونتون کجاس؟ :|

خونتون کجاس؟؟
اخه ماله مام با 44 شرو میشه :|
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 105
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
سلــآم .. | : Angel

|:

:|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 18:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو فقط فرید و ملودی و چند نفر دیگه میتونن

اواییم فک نکنم بتونه!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ERF@N
اماره شکستگس دست و پای مدرسه ما در 2 کلتس سوم
دست:4 نفر که یکیش خودم بودم
پا:2 نفر

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط ERF@N ، *Nafas*
(11-12-2013، 18:10)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:09)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا 33620987

زنگ نزنیا!

خونه خودمون با 44 شروع میشه. چرا الکی تهمت میزنید vahidrk ولی اگه کسی شماره گوشیمو خواست در خدمتما Big Grin

خونتون کجاس؟ :|

شهرک گلستان. آقا هرکی شماره گوشی منو میخواد باید سپاس بزنه بی شوخی
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، Mason ، ★BlAcK EvIl★
(11-12-2013، 18:11)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:09)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:06)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:05)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:02)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی روز میشی

ارهههههههههههه.توکه شدیAngelAngelAngel

ههههه:cool:cool:
1.تلاش 2...و....
بشین بینیم بابا..............
[/quote

حـــــــــــــسودی دیگه چ میشه کردAngel
کییییی؟؟/من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ ن پ من!×
سلام برو بچ همیشه سرحالــــــــــــ(((☼_☼)))
 سپاس شده توسط Mohammad 77
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Frozen♥VampiRe، happy girl، KᏙ¥றᏙƝ، mamba، mrsana!!!، rF@N£، SomeOne ×، ZIZIGOOOOLOOOO، ÐeaÐ GiЯl، گل نار، ★BlAcK EvIl★2 کاربر پنهان 

ج پ.خ رو بدع .. Angel
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان