امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388

(10-11-2020، 14:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-11-2020، 14:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^
خوبم عزیزم
تو خوبی؟
زود باش به منم سلام کن :v

اُ ماد گاددددد !
سلام زندگی !!!! ^__^
اصن نمیدونم چرا تورو میبینم اینقد شاد میشم..
چطوری ؟!

(10-11-2020، 14:12)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-11-2020، 14:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^
خوبم عزیزم
تو خوبی؟

سلااااااااااااااام
شکر من عالیBb8

(10-11-2020، 14:12)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگم چیه؟
همون کوفت497

امیدوارک همیشه عالی باشی دُردونه ^.^
 سپاس شده توسط Faust ، شـــقآیــق
آگهی
(10-11-2020، 14:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-11-2020، 14:07)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یدفه میاین سوپرایز میشیم48
سلام سلام49
عالی...شماچطوریییییی؟؟

قربونتون برم ♡♡
این پیام برا جفتتونه.
خداروشکر که خوبید ، همیشه عالی و سلامت باشید.
منم خوبم فقط یکم خسته ام
کل شهرررو قدم زدم (((:
@
خسته نباشین Heart
من خیلی وقته پامو نذاشتم تو شهر
دو هفتس تو خونم...کپک نزنم خوبههaquarium
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط Faust
(10-11-2020، 14:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-11-2020، 14:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود باش به منم سلام کن :v

اُ ماد گاددددد !
سلام زندگی !!!! ^__^
چطوری ؟!

طبیعیه ، همه منو میبینن همینقدر شاد میشن ..
دلیل خاصی نداره ، وجودم شادی بخشه !
(وی به خود مینازد) 4fvf

عااالی ، خودت چطوری گل دختر؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-11-2020، 14:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-11-2020، 14:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ ماد گاددددد !
سلام زندگی !!!! ^__^
چطوری ؟!

طبیعیه ، همو منو میبینن همینقدر شاد میشن ..
دلیل خاصی نداره ، وجودم شادی بخشه !
(وی به خود مینازد) 4fvf

عااالی ، خودت چطوری گل دختر؟

*.* .. حرف حق !
خوبم خوبم . ناهار فسنجون بود دیگه اصن اووووف
اونم فسنجونای مادر
+
چی کارا میکنی این روزا؟ تو قرنطینه
 سپاس شده توسط Faust
(10-11-2020، 14:15)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نباشین Heart
من خیلی وقته پامو نذاشتم تو شهر
دو هفتس تو خونم...کپک نزنم خوبههaquarium

منم بعضیا میان از خونه میکشن بیرون 
وگرنه منم تو خونه میموندم :[
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-11-2020، 14:12)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^
خوبم عزیزم
تو خوبی؟

سلااااااااااااااام
شکر من عالیBb8

(10-11-2020، 14:12)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگم چیه؟
همون کوفت497

نه و نگمه

نقل قول: اصطلاح تهران قدیم و در جواب نه گفته می شود. معنای خاصی ندارد و در زبان فارسی این ساختار جمله به دلیل آهنگین بودن مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال : میگیم کی؟ میگیم یه مرد خیکی یا چرا ؟ چون چ چسبیده به را یا کی ؟ وقت گل نی

حرفای بی معنی نزن زشته. سنگین باش
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-11-2020، 14:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*.* .. حرف حق !
خوبم خوبم . ناهار فسنجون بود دیگه اصن اووووف
اونم فسنجونای مادر
+
چی کارا میکنی این روزا؟ تو قرنطینه

فسنجون دوست ندارم.
ترش دوست ندارم ، شیرین قابل تحمل تره که مامانم درست نمیکنه.
نوش جونت♡ البته شمال میچسبه ، با ترب سفید ((:

من سرگرم کارم بیشتر اوقات
و بقیه‌ش رو بازهم مطالعه یا اینکه فایل صوتی گوش میدم.
شعر میخونم ریکورد میکنم.
این بین تفریح و گردش و مسافرتم میرم.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-11-2020، 10:24)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-11-2020، 10:21)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایندی بلپسن؟ Undecided

اره خیلی دلگیره اما من دوس دارم چون مث خرس میخابم Big Grin

خیر چوخداندی Big Grin

خوش حالیوا مم یوخومدا گلمیر  crying  crying

اله جانینان

(10-11-2020، 10:24)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-11-2020، 10:21)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایندی بلپسن؟ Undecided

اره خیلی دلگیره اما من دوس دارم چون مث خرس میخابم Big Grin

نقطه هم بدی من باز جوابتو میدم!

چند ساله منو میشناسی ؟Telegh_56
سال که نمیکشه ، ولی خب ۱۰ دقیقه ای هست میشناسمت

اها ب نکته ظریفی اشاره کردی!

(10-11-2020، 13:31)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-11-2020، 9:31)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافه مردم وقتی فیلم میگرفتم دیدنی بود:///

قیافتو خیلی دوس دارم(:48

قربونتTelegh_48
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
دانلود ۱ تیر
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-11-2020، 14:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاطین دماغ:
آرش
سهون
من
شقایق
/:

چه اسم قشنگی داریم منو سهون

رفتیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 105
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 105
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 68 مهمان