امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

خب دیه من واقنی برم بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااایی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 105
 سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(09-10-2015، 18:51)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:49)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:48)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:47)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خب؟

چون مرگ پل واکر به خاطر پورشه بوده..
اگه ماشین دیگه ای بود زنده میموند..
من میرم گریه کنم تا بمیرم..

خدا بیامرزتت

خدا رفتگان شما رو هم بیامرز.. (:

منظور خودت بودی دیگه ...

من معنی دیگه ای میده؟
(09-10-2015، 18:51)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:45)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام پیتزا داریم دلتووووووووووون بسوزه

هرچند معمولا شبا فست فود میخوریم

نوش جونت :|

کیبور گوشی من مشکل داره نام کاربریت کامل نمیاد برام ...

اسمت چیه ؟!

Kibord moshkel ndare koln bazi goshiya injoriye ._.*
 سپاس شده توسط ~ aylin ~
ای خدا :|
 سپاس شده توسط Interstellar ، bOoOoOy
(09-10-2015، 18:51)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:45)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چیه ؟!

~~ƧЄƬƛƦЄ~~

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

سپاس شده توسط ~ aylin ~
(09-10-2015، 18:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پل واکر..
 سپاس شده توسط ~ aylin ~ ، *VENUS*
(09-10-2015، 18:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:45)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:40)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم اهورا..

آرمینا نه آرمیتا..

چجوری یادت نیست؟

---------

ای خدا:|

از پورشه متنفر باش.. T___T
چرا؟
عشقمه که..
Mge mn nbodm :VVV
تو عشقم نیستی..
تو زندگیمی اصن :||

خدا نصیب کنه:|
علیم شد زندگیه یه نفر من هنو سینگلم:|
گلناز هم به اغوش مرد دیگری پر کشید خدا بیمرزتش:|
چرا همه با الکلی بودن من مشکل دارن:|
اقا اصن من دوست دارم الکلی باشم خدایا هلپ می:|

خوش بخت بشین:777
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ~~ƧЄƬƛƦЄ~~ ، ~ aylin ~
(09-10-2015، 18:52)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:51)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چیه ؟!

Kibord moshkel ndare koln bazi goshiya injoriye ._.*

:|

._.

پارمیدا فرار کرد ..
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(09-10-2015، 18:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hamsrm ♡

:VV
خدافظ همگی
از این به بعد مرا کم خواهید دید|:
 سپاس شده توسط ~ aylin ~ ، bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان