امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 21:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:49)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآی بکس ! ((:

چرا رفتی؟ تازه داشتیم آشنا می شدیم خره!  kaffe2
فرصت دوباره ای نیست ها!  Sleepy

فرید چشاتو در میارما ۷:
.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
سلام .. ؟ 

هعی .. :>
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، FARID.SHOMPET ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Spell † ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Mason
ای بابا من اینجاااااااااااغریبم یکی بیادجواب منوبده...
بجای پاک کردن اشکهایتان٬

انهایی که باعث گریه تان میشوندرا

پاک کنید.....!!!!p336
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(01-08-2015، 21:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

mall cop 2  رو کسی دیده؟
قشنگ ه ؟ :|
زدم تو کار کمدی ! Big Grin

من یکش رو هم ندیدم متاسفانه!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(01-08-2015، 21:57)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:55)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:54)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:53)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دایره لود چرا آبی شده برا من ؟

سلام cof

سلام ._. ..

ملیکا تو از من میترسی ؟ :|

وا :||| 

من از تو :| ؟ چرآ اون وخ :| ؟ کی گفته :| ؟
آخه میدونی زیاد باهام راحت نیستی ..

بعد اونایی ک ازم میترسن اینجورین ._.
18+ هـآ :| 
(01-08-2015، 21:58)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:49)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآی بکس ! ((:

چرا رفتی؟ تازه داشتیم آشنا می شدیم خره!  kaffe2
فرصت دوباره ای نیست ها!  Sleepy

فرید چشاتو در میارما ۷:
Confused  چرا عشقم!؟ فدات بشم! امیر جان ! من تو رو دوست دارم! ولی هر آدمی یک سری نیاز ها داره! خب نیاز من هم با یکی دو تا درمون نداره !  Angel

(01-08-2015، 21:59)...parmida... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چی بگم؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(01-08-2015، 21:58)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام

فاطو ^-^ اُتو ^-^

چطوری ؟؟
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Spell †
ارع خیلی خوش دارع میگذره._.
(01-08-2015، 21:59)...parmida... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگـه فرید مُردس که تو غریبه باشی (: 

-
عمو فرید :»  

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان