امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(11-08-2014، 9:11)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخونده غیب گفتی
بیست سالمه
برو تو پروفایلم

-_- .. !

از آشنایی بدبختم -_-

:| برا چی برم تو پروفایلت ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 105
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(11-08-2014، 9:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:11)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخونده غیب گفتی
بیست سالمه
برو تو پروفایلم

-_- .. !

از آشنایی بدبختم -_-

:| برا چی برم تو پروفایلت ؟

اخه میگی پونزده سالته
به ادم بر میخوره
(11-08-2014، 9:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو لینک سپاس منو بدع من نمیتونم برا خودمو کش برمBig Grin

موبایل راست کلیک نداره \: !

دفه بد جبران میکنم ! Big Grin
شرط میبندم تو عمرت اون همه سپاس نخورده بودیBig Grin

چرا ی بار تو گ.آ سلام کردم دو خط سپاس خوردم ! |=

داشتم ذوق مرگ میشدم فک کنم همه دوپینگ کرده بودن Big Grin
ی چیزی بت یاد دادم طبق گفته ی پیامبر عزظیمو شان
هرکسیچیزی مرا بیاموزد مرا تا ابد بنده ی خود کرده است-__-

|: ... ! ¡ !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(11-08-2014، 9:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موبایل راست کلیک نداره \: !

دفه بد جبران میکنم ! Big Grin

پامو ببوس:|
(11-08-2014، 9:12)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان خوبي ؟*^_^*

واييي

تو خوبی ؟ ^_^

چرا وایی ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 105
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(11-08-2014، 9:12)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیسسس >_< .. !

دیههه مسخره نَکُنین >_< .. !

من اصن به چیزش دقت نکرده بودم :|||||| .. !!

حآلام تموم کُنید دیههه >_< .. !

اندفه دقت کن سوتی ندی ! Big Grin

چ با اعتماد ب نفسم میگه سپاس ...

خخخ 25r30
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(11-08-2014، 9:15)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه میگی پونزده سالته
به ادم بر میخوره

یَک آدم 20 ساله بهش هیچی بر نمیخوره آقای خُشگل و مغرور و خودشیفته :|

بعدشم خیلی دلت بخواد 5 سال جوون ترت کردم .. :|

نقل قول: مغرورم و خودشیفته

:|||||| !
(11-08-2014، 9:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو باوا !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
اقا نامرد میدونید کیه؟؟
کسیه که این متنو بخونه و سپاس نده
اصن این شخص ملعونه شده توسط خدائه!
(11-08-2014، 9:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو باوا !
یا پامو ببوس تا منحرف نشدم ی چی بت نگفتمBig GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان