امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 20:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به هر دیوانگی میگن عشق !!! |:

این باز رف تو کف :|

نترس عاشق نشدم !!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(28-06-2014، 20:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*.-.*

به نام پدر ؛ پسر و روح القدس ._. !

مهریییییی *^_____________^*
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(28-06-2014، 20:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به هر اسکلی میگن عاشق |:

با تو که من اصلا حرفی ندارم ! |:

نه تُ رُ خدا بیا حرف داشته باش با من .. |:

اُسکل خندان :||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط #marya#
رزی کوچولو (؛
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 105
 سپاس شده توسط Mason
هیم |:

چ حس خوبه خطتو خاموش کنی تا از همه دور باشیUndecided
(28-06-2014، 20:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*.-.*

به نام پدر ؛ پسر و روح القدس ._. !

آمین .___.
(28-06-2014، 20:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُوب بودن واس من جُوکه !! :||

تو خوبی نورا ؟ *-_-*

خدافظ :|
 سپاس شده توسط Thyme ، Dead Silence ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
رزی مگه من چیکارت کردم ؟ ..

بزار تو حس و حال خودم باشم ..

حال منو نداشتی ببینی ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط #marya# ، Mason
.-.

سلامـ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 20:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُوب بودن واس من جُوکه !! :||

تو خوبی نورا ؟ *-_-*

خوب خوب خوب خوب خوب خوب خوب ^__^

خوب چیع اصن ^__^ ؟

من فقد میدونم خوب نبودن چیه ^__^

(28-06-2014، 20:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نترس عاشق نشدم !!

خب :|
 سپاس شده توسط #marya# ، Dead Silence ، S R U H ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 20:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به هر اسکلی میگن عاشق |:

با تو که من اصلا حرفی ندارم ! |:

نه تُ رُ خدا بیا حرف داشته باش با من .. |:

اُسکل خندان :||

ادب داشتن هم خوبه !!

باید مثل همون قدیمم رفتار کنم !!

آدم میخواد باهاتون با ادب و بدون شوخی هم |:

باشه جنبه ندارین !!

خدافس ...
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان