امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 23:26)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+14
ایــن عکســه رو من گذآشتــم تو وبلــآگم: ((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/72406014398194172680.jpg

اگه به اينا ميگى +١٨
به عكساى س**ر چي ميگى؟|:
+٥٠؟:|

اهورا برم تو اون سایت عکس بزرگ بزرگ بیارم ببینه ؟؟

نه ولش . من الان برم تو اون سایت تا 4 صبح توش میمونم .Big Grin

برو بيار
براتون جنبه اموزش هم داره:V
با تدريس مستقيم اهورا
إيمان
و على
وضعت داغونه داداBig Grin
اهم تصویری تدریس کنBig Grin

بيا پ.خ((:
اينجا جنبه زير خط فقرAngel
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، !~IмДи~! ، ~Mahnaz~
آگهی
هیم:|
کسی میتونه حدس بزنه من کیم^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 105
(25-06-2014، 23:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:13)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآ ساعت 4 ؟؟؟؟؟
آهان همون عكسآي بـــــــــــــــــــــــزرگو ميگي ديگه ؟
بهله ديگه عكسآي واضحو بزرررررررررررررررگ

زدم تو گوگل ( عکس دختران دافی در فیلم امریکایی )

یه سایت اومد . با فیلترشکن رفتم تا برای این رکسانا آواتار بگیرم .

رفتم داخل 3 ساعت چسبیدم . 50 تا سری داشت . از سری 50 شروع کردم به دیدن عکسا . تا سری 1 .

Big Grin

چــه افتــخآرم میکنــن!!

آقــآ عــلـی...

مهناز خانم
یه نمونه بارز از رفیق ناباب

!!

:|

منــظور منم از آقــآ علــی همین بــود!
شمــآ دیگــه نبـآید بـآ اینجــور آدمـآ دوست شیــن!

-__-

مــن غیرتــی شدم!

لعنتیا . تازه گفتم پش سرم حرفــــ درنیـارید . جلو روم دارن در میـارن . >___<

این جور آدمآ ؟؟ ؟؟؟ جنبه ها همه صـفـ0ـر مطلق .
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه این عکسو ببینید گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 105

دختر دآمن کوتاه . با موهـای بیرون ریخـته . عـلی فرزندم اون جـا نمـآز منو بیـار وقت نمـاز شِکره .

خفه شو برو موز بیار
آی کمرم

10یـوس .

تا دیشب میگف من توبه کردم . . . . . نزن بچه 4 سال دیگه سن ما شدی دلا دُلا باس راه بری .
.
شیر مووووووز . . . برم بخورم فشـار خون کمر زیاد شه . Big Grin

راست میگی توبه کرده بودم
همش تقصیر اون شلوارک صورتیس
من تو سن بلوغم دست خودم نیس Big Grin

من وقتی اولین نگـاه دیدم سرم گیج رفت . انگار خودم داشتم تو اب میافتادم .

عـلی دادا شوخی بسه بچه ها کم جنبن . پیش خودشون چیا فک میکنن .

Sleepy
علی
رکی
ملینا
ملیتا
ملیکا
رومینا
اهورا
آویشـا
رژینا
مهـــــــــــنآز
مایده . سلام . بای
5 بار ویرایش کردم . دیگه هر کی اومد خدافظی نمیشه .

کس دیگه ای جا نموند ؟؟

شب بخیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــر .
منننننننننننننن
(25-06-2014، 23:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:26)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه به اينا ميگى +١٨
به عكساى س**ر چي ميگى؟|:
+٥٠؟:|

اهورا برم تو اون سایت عکس بزرگ بزرگ بیارم ببینه ؟؟

نه ولش . من الان برم تو اون سایت تا 4 صبح توش میمونم .Big Grin

برو بيار
براتون جنبه اموزش هم داره:V
با تدريس مستقيم اهورا
إيمان
و على
وضعت داغونه داداBig Grin
اهم تصویری تدریس کنBig Grin

بيا پ.خ((:
اينجا جنبه زير خط فقرAngel

تدریس زنده وسه بعدیه؟وگرنه نمیاماBig Grin

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
اهورا به من سپاس داد ؟ 0_________0
صلــــــــوات .....

اُه مآي گآد
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -м α є ∂ є-
(25-06-2014، 23:28)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:24)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:24)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:23)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:21)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p336مریض شده
واییییییییییییییی
چی شدهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرما زده شدعcry girl
اخه چرااا؟
این همسایشون المیرا هی به پانیذ میگه بیا تو حیاط
بمیره ایشالا
حالش خیلی بدع؟
بذار بهش بزنگم
یه شب تاریک *-*

ملی تهنا *-*

پسر تهنا *-*

لحظاتی بعد ...

پسر زیر پتو *-*

ملی زیر پتو *-*

بقیش دیگه +18 هست *-*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:27)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُجـــی^_^
جیییییییییییییییییغ*^____^*
ماعده*^____^*
(25-06-2014، 23:28)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رژی *-*

نیکیم *-*

منو یادته ؟¿
:ngh:
نیکی؟._.
#niki#?._.
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، -м α є ∂ є-
حــآلتــمو دوس دآرمــــ ♥

((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان