امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(06-04-2021، 23:01)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 23:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه دوست ادم نیش میزنه؟ :/

میره تو دماغ میخوابه اخه؟؟؟

شاید فکر میکرد داره محبت میکنه بهمون ._.

ادماهم فکر نمیکنن...عنکبوتا فکر میکنن؟ :/

(06-04-2021، 23:01)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 23:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه دوست ادم نیش میزنه؟ :/

میره تو دماغ میخوابه اخه؟؟؟

مرغ گیاه؟؟

گوشت فقط گوشت خوک ._.

بعله بعله!

بلی خودت گفتی گیاه خواری و مرغ میخوری:/
خاک ور چوووود:/

الکی گفتم .-.
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، моои
آگهی
(06-04-2021، 23:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 23:01)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید فکر میکرد داره محبت میکنه بهمون ._.

من دیگه حرفی ندارم D:
 سپاس شده توسط Prometheus ، Emmɑ
برید بخوابید تا لولو خورخوره نیومده
از من گفتن بود!!
شب خوش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-04-2021، 23:03)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 23:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه حرفی ندارم D:

:| عجب...
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(06-04-2021، 23:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 23:03)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه حرفی ندارم D:

:| عجب...

رجب/:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
دیگه این گلـــــــــــــــــــــــرو نکشید لطفا...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-04-2021، 23:07)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه این گلـــــــــــــــــــــــرو نکشید لطفا...

التماس نکن!
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(06-04-2021، 21:29)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 21:25)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دی اکتیو کردم نمیام(:وایییی شقا یه مشق داشتم که هنوز انجامش نداده بودم کامل و پدرم سرش در اومده بود که ناگهان معلممون پیام داد فردا کلاسمون کنسله....مث چی ذوق کردم(":
واااااا واس چیییی
میفهممت....خیلی حس خوبیههههههههههه

درس مادر درس(":
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(05-04-2021، 14:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2021، 17:15)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 103 Trey Sesler

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 103

(Trey Sesler) که در یوتیوب فیلم هایی از بازی های خود قرار می‌داد ناگهان تبدیل به فردی تشنه ی خون شد. او به کلی تغییر کرده بود دیگر خبری از گیم در کانال یوتیوبش نبود او در ویدئو های جدیدی که منتشر می‌کرد از علاقه اش به کشتن حیواناتی مانند گربه صحبت میکرد و در ویدئویی گفته بود که درحال کشیدن نقشه ای برای قتل است.

سرانجام پس از مدتی که از آپلود این ویدئو ها میگذشت مشخص شد که وی تمام اعضای خانواده خود را کشته است و هنگام وارد شدن پلیس به خانه اش خودش هم خودکشی کرده است یوتیوب کانال تری را پاک نکرده است و نام کاربری او در یوتیوب Mr anime است اما براستی چه چیزی باعث شد که تری دست به چنین کاری بزنه ؟
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
خیلی کثیفی!!
نام مستعار یه مرده دوست داشتنی رو دزدیدی ): :/
Mr anime مال تری هستش :/!!

چرت نگو اون عوضی از من اسکی رفته -_-
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
دستا بالا
اسلحه ها رو زمین
حالا 1
حالا 2
حالا 3
همه بیاین وسط...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان