(24-06-2016، 14:41)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 14:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 14:36)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 14:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حمید جان تو دعا کن.این احسان ک خیری نمیرسونه
اون دائم الجنبه :|
گفتم که یه چیزی بش میگم حالا :|
خو باش.ممنون.
بچه ها من دخترم حداقل جلو من نگین از این حرفا.حرمت داشته باشین
(24-06-2016، 14:36)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 14:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حمید جان تو دعا کن.این احسان ک خیری نمیرسونه
من هميشه نیاز ب غسل دارم دعام اصری نداره:|
باش.ولی سعی کن اینکارو ترک کنی
همش زیر سر احسانه:|
خو تو سعی کن خودتو ت4ییر بدی.ماها انسانیم.ببخشیدا ولی حیوانات هم نتونن خودشونو کنترل کنن و ماها ک انسانیم هم نتونیم.
ب خدا خیلی بده انسان نتونه بر هوسش غلبه کنه.
فقط همیشه خدا رو یادت باشه.اینا شعار نیس.نصیحته.فقط ی بار امتحان کن.واس چن روز.
من پسرداییم بدتر از شما بود.ولی با این حرفا الان ادم شده.لطفا ب حرفام دقت کن.ن اینکه سرسری بخونی
(24-06-2016، 14:44)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 14:24)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 14:21)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جمله ی " احسعن خیلی چیزه :| " به مشدی چی میشه ؟ ._.
بابا جان ی واژه شمالی هست ب هر کی دوس داری بگو.ولی طرف نمیفهمه معنیش چی میشه.خیلی خفنه
(مول)
من ب نصف بچه ها میگم.جالب اینا میرن تو ی جمع خانوادگی میگن و بعدش ابروریزی در حد لالیگا.خخخخخ
مول :|
من فقط یه جمله ی محلی بلدم در کل : اشن چی گده :| ینی اینا چی میگن :| اونم نمیدونن ب چ زبانیه .. شمالیه فک کنم !
هلی اشن چیگده ؟ :|
اره.ولی ما میگیم و چی گنه؟!
یعنی این چی میگه.