امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

پوففف
خدآفس×
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(29-06-2014، 23:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخش مهی رفتم امروز):
هوووی امیر!!
یسنا کیه؟؟
داری ب مهی خیانت میکنی؟؟؟

حرنشو من مناز رو ب دنیا نمیفروشمDodgyDodgy

نبایدم بفروشی|:
بفروشی خودم آدمت میکنم |:

بوی مادر زن بازی میادBig GrinDodgyDodgy
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(29-06-2014، 23:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز وجود یکی رو تو گفتگو حس نکردم ._.

انقدر خوشحالم ^_^*

:|

ای کاش هر روز این طوری باشه ._.

فرزام numb یعنی چی ؟ ._.

من دیکشنریم؟ :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-06-2014، 23:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:19)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوـآ لـال شُد .

Angel

شآت آپ ..!
نتم قطع بود !..
وگرنه فک مکتو میآوردم پایین ...

خـاستگـآره بد اخلـاق .

علی راس میگـفتی . بگـیر بریم . Big Grin

پدر تارا جآن (:
میشه در سرویس کردن دهنه ایشون به من کمک کنی لفطا ؟!
کره خر :|

تو مریـضی من میدونم .

نیم ساعت پیش اومده بود خاستگـاری و مهربون شده بود .

الـان بد اخلاق شد .

داستـان چیـه ؟ این وسط نیم سـاعت غیب شدی کجـا رفتی ؟ 14k
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Thyme
همه اینجا متاهلن!
ایش ایش -_-

ظاهرا من فقد موندم!
گــفـتگـوے آزاد . 156. 102

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
لا مصب من هر امضایی میزارم نصف فلش برش میدارنDodgyDodgy
(29-06-2014، 23:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخش مهی رفتم امروز):
هوووی امیر!!
یسنا کیه؟؟

کیـآ.
نـه آقـآم ردش کرده ^ـ^*
بس کــه خوبــه.

هومم-_-
خوبه-__-
روسریتم خوب بزار|:
یقه امیرو هم ببند|:
مردم چششون میوفته|:

:|
چـَــش!
(.. )*
هردوشـو بستــم!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
خب شب بخیر ._.
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(29-06-2014، 23:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخش مهی رفتم امروز):
هوووی امیر!!
یسنا کیه؟؟

نبایدم بفروشی|:

امیر خودتو از الان نشون بده
کولی بدی بدختی
ببین یعنی واقعا بدبختی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~Mahnaz~
(29-06-2014، 23:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخش مهی رفتم امروز):
هوووی امیر!!
یسنا کیه؟؟

نبایدم بفروشی|:

بله بله|:
من همیشه مادر زن بودن رو دوس داشتم-_-
حال میده دومادارو اذیت کرد|:
کلن کرم ریختن حال میده-_-
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان