امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

(29-06-2014، 12:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^ـ^*

خوب خوآبیدمـــ

سلــآم (:

سلام همسرمBig GrinHeart
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ×ThundeRBolT×
آگهی
غذا غذا غذا :|
سلام (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 155 102
 سپاس شده توسط Mason ، Navisa.
اِه

آقـآمم که اینجــآس.

امـــــــــــــــــــــــــیر...
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 12:49)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:39)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی دخی؟کدوم قبرستونی بودی؟>ــ<
بابایی و زهرمار رزی...
نه ماه معلوم نیس کدوم قبرستونی رفته>ـــ<
خرخون بدبخ....(((:
خوبم تو خوبی ؟ ^_^

هیچی مدرسه بودم :|

خرخون بدبخ ؟ اره والا .. ولی جواب داد تیزهوشان قبول شدم جیـــــــغ ^_^*
 رزی تو چن سالته؟
نکنه میری هفتممممممممممممممممممممممم؟؟؟////:
خاک به سرم -_-
من سومم :||
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Navisa. ، *Nafas* ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(29-06-2014، 12:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^ـ^*

خوب خوآبیدمـــ

سلــآم (:

ننـه بـچه مـردم مـیخـآسـتی !؟ ..
بیـا هـمسر آق امـر اومد :| ..
خـُب عـروسی کـی شـرو مـیشه !؟ :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(29-06-2014، 12:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:48)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:42)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه مدیرا افلاینن موقع نظر دادن میشه همه ان میشن من چجوری رضایتشون رو جلب کنم؟
من دارم کل هم از فل میمر SadSad
شمارم رو ک داری مهنا ان شد بده مهناز
بعضی اقات هم میام ی دست ب سر صورت فروزن  می کشیم با محسن
مهناز؟بشین بینیم بابا من رفتم به صابر پیام بدم

مهناز زنم باو شمارم رو بده بش
اینجا حکومت دیکتاتوریهAngryAngry
همه این مدیرا همچین میگن اگار یادشون رفته خوشون ی روز نوینسده بودن
:rum::rum::rum::rum::rum:
خب کدومه؟لینک اکانتشو بده
راستی به صابر پ.خ دادم قلبم ریخت کف پام -_-

چرا چی شد مگه؟
نمیدونم هر وقت بهش پیام میدم انگار دارن جونمو میگیرن |:
گــفـتگـوے آزاد 155 102
(29-06-2014، 12:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِه

آقـآمم که اینجــآس.

امـــــــــــــــــــــــــیر...

جونم گلم؟
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ~Mahnaz~
(29-06-2014، 12:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^ـ^*

خوب خوآبیدمـــ

سلــآم (:

سلام همسرمBig GrinHeart
خـجـالت بـکـش :| ..
یـه عـزیزَم اضـآفـه کـُن <: ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
سلام :|

نورا منم گُشنم شُد بیا چشامونو بگیریم ._.

نفس من نامرد نیستم >_< !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 155 102
 سپاس شده توسط Navisa. ، Adl!g+ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، First Star ، *Nafas*
(29-06-2014، 12:49)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نمیخواد تو نوبت صندلی داغ باشه ؟؟ =)))
شانسكي خودت انتخاب كن
بزار سوپرايز باشه
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان