امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈

fishingیکی کرم دارع بدع؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
آگهی
(26-09-2020، 21:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 21:37)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 21:35)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلال اوسون /:

به به چطوری جیگر(:
ترکی بود دیگهD:
حالا یعنی چی؟/:

خوب و توپ و خلاصه همه چی D: ، تو چطوری عزیزم ؟ ((:
حلال باشه (بشه) ، اسم اهنگ جدید ام جی ..

(26-09-2020، 21:38)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولماز دده :/

ایستسون اولار (((;
پارازیت (=
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
هییی

م
ا
ه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
(26-09-2020، 20:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 14:52)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 17:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 14:18)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 14:08)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه این پیامو به 10 نفر ارسال کنی خبر خوب میشنوی
خبر خوب خبر خوب خبر خوب

باشه  فوتم باید بکنم؟

آره دیگه بدون فوت نمیشه

(25-09-2020، 16:23)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2020، 18:44)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی دیدمت خوشحال شدم*-*
تو خوبی؟
کوکی و ته و جیمین از سهونا کوچیکترن

عام .. ب ترتیب سن خودمون (:
یااا .. یکی رو باز جاا گذاشتم :/
یونگیا D:♡

عاها..
کی نامجون لاورع؟
یونگی کیع؟
پس لوهان و چانیول چی؟)=

ملیکا نامجون لاور
یونگیا غزله D:
فک نمیکنم بشناسیش (:
لوهان و چانیول کیه؟ :/
خب من با اونا اشنایی ندارم .. فک کردم اکسوال انجمن
فقط تو و یکی دیگ هستین!

نسیم بک لاورع
یه دخمل دیگه هس بک لاورع
گیسو تاعو لاوره
یه دختر هست کای لاورع...

ابجی نسیم شوگا لاور بودا :/
حتما اکسوال هم هست!
Karlina
می خوام مسعود آزاری کنمD:
خداروشکر بچه پایه ایه._.
(26-09-2020، 22:27)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر بچه پایه ایه._.

می بخور منبر بسوزان مسعود ازاری نکن
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، _leιтo_
(26-09-2020، 22:51)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 22:27)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر بچه پایه ایه._.

می بخور منبر بسوزان مسعود ازاری نکن
علاقه شدیدی به مسعود آزاری دارمD:
همه آف شدن?
 سپاس شده توسط Emmɑ
(26-09-2020، 20:31)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 20:20)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 19:48)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 19:46)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 19:24)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لرا و عربا و کوردا هم اصالتا تورکن. حتی ژاپنیا هم نژادشون تورکه
ببین چیزی رو نمیدونی حرف نزن فهمیدی؟؟؟

الان رسمن داری به زبون ما و اصالت ما توهین میکنی

فارس هام هم ترکن بابا به قول این دوستم از ۷ میلیار ۶ میلیاردش ترکن..

نمیودنم چرا این بحثو شروع کردم این مال ادم های قرن هجره که همچین حرف های میزنن خوش باش با علمت

(26-09-2020، 18:50)i._princess نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با404 بودم (:
ببخشید چون من تگ شدم فکر کردم با منی Heart
توچرااعصابتوداغون میکنی خب بزار بگعTelegh_59Telegh_59
از زر مفت متنفرم Heart

من زرمیزنم یا اوشون ؟:/

(26-09-2020، 20:17)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 20:09)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2020، 20:05)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا
من عاشق ادمای هولم==vvvvvvv

مرسی واقن نمدونم چطوری ازت تشکر کنم
مرسی عشقم واقن با حرفت خوشحالم کردی الهی دورت بگردم فدات بشم الهییییTelegh_59Telegh_596

بمـــیری برامᕕ( ᐛ )ᕗ

بمیرم برات :/ :/ :/ :/
گوجع سبز :/ :/ :/ :/
استغفرالله به شما چیکار دارم Undecided
چرا؟
برای عرا؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان