امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 13:25)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:112:
(27-06-2014، 13:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:18)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع محسن نیدم
دلم برا محسن خر تنگ میشهcryingHuh

بدینش ب سروش
الان اون الاغ میاد14k14k

غیبت نکنین بی ادبا *-__-*

دارین براتو شوعر میگیریم:183:
هيم من متخصص همسر يآبي ام!

بیست تا کیس مناسب معرفی کن شاید.....یکیشو بپذیرم |:

تازه اونم شاید...|:

برو بآ سروش مزدوج شو عآشقآنه زندگي كنين بت عشق بورزه (هق):183:14k
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 101
آگهی
راجب احمد حرف میزنین ؟ |||:

اون الان داره ب ما هر هر میخندهههه |||||:

از منم سالم تره اون بشر |:|:

شاید نت نداره .____________.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(27-06-2014، 13:24)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گزلریم ینی چشمام
مگه چشم جوز نبود ؟! :|

دختر قیز بود نه؟ ._.

(27-06-2014، 13:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی ._.

تو ٬ تو این مدت یا احمت دعوا کردی ؟ ._.
دیشب فرستادمش رو مبل بخوابه ._.

دعوا ؟! .__. ایمممم ؛ نمیدونم.-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη † ، Dead Silence
(27-06-2014، 13:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ما داوطلب میخوایم
یه نفر چن روزه نیومده،میخوایم بریم بیمارستانا و کلانتریا و سرد خونه ها دنبالش بگردیم!
کسی  میاد؟! ._.

من که میدونم اون مُـرده cry girl

بیوه شدم cry girl
نه >_<
من نمیذارم تو بیوه شی >_<
همگی میریم دنبالش >_<
:|

کی احق رضا؟
زندس باو حالش از منم بهتره
امارش دتر دسترسه
اره!
خو کجاس الان؟!
بگو بیاد که زنش داره اَ دَس میره >_<

مسافرته باو
احنق رضا تا مارو نکشه نمیمیره14k
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(27-06-2014، 13:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبال کی نستدرن ؟ ._.

اهورا . وفاطی دفه ی دیگه دل و قلوه رد و بدل کنید من میدونم با شماها *-_-*

احمد رضا گفته مواظی فاطی باشم :|

جاش نبود بگم ، خودشم گفت ک ب کسی نگم ولی نزاشتید *-_-*

فاطی تکرار نشه *-_-*

من الان اختیار تام دارم *-_-*
برو خـونتون تُ ._. !

احمت مُرده cry girl

(27-06-2014، 13:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه >_<
همگی میریم دنبالش >_<
نه دیگه من الان  بیوه شدم T__T

الان باس یه شوهر جدید درست کنم پول کفن و دفن احمت رو بده

و بعدش هم برم حلو درست کنم ._.
نه واستا!!! >_<
امیر میگ ازش خبر داره >_<
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سیریش نمیخوام

ایش...*-*

من قوچی میخوام

عبادی پور میخوام

حقیقی میخوام

زینم میخوام

همشون مال خودمه ®.®
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(27-06-2014، 13:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:25)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:18)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیبت نکنین بی ادبا *-__-*

دارین براتو شوعر میگیریم:183:
هيم من متخصص همسر يآبي ام!

بیست تا کیس مناسب معرفی کن شاید.....یکیشو بپذیرم |:

تازه اونم شاید...|:

میخواستم محسن خرو بت پیشنهاد کنم ولی لایق داداشم نیتسی:183::183:
منم مسن خرو ب هر کیسی نمیدم
سروش عالیه
با نمک هم هس

هيمـــــــــٍ محسن بش نميخوره...4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 101
(27-06-2014، 13:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که میدونم اون مُـرده cry girl

بیوه شدم cry girl
نه >_<
همگی میریم دنبالش >_<

کی احق رضا؟
زندس باو حالش از منم بهتره
امارش دتر دسترسه
اره!
خو کجاس الان؟!
بگو بیاد که زنش داره اَ دَس میره >_<

مسافرته باو
:|||||||||||||
خوب دوستان بیخیال:|
احمد زندس!
فاطی لباسای رنگیتو بپوش:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
پوف ..
خدافس
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(27-06-2014، 13:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب یک دوست نیازمندم ._.
بیا بغلم درد و دل کن ! ._.

(27-06-2014، 13:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسافرته باو

خیلی ممنونمـ واقعا :|

تُ از کجا میدونی ؟! |:

انقد بی خبر رفته ینی ؟! :|

من نباس خبر میداشتم ؟ |:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان