امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 140

(11-06-2014، 15:40)tan!a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآنیا ؟! ^_^
هههه باهوشیا

دلمـ هواتُ کرده بود دخی !

تُ تو شبکه بودی قبلنا نه ؟! ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(11-06-2014، 15:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:38)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که باهاش دوس نشدم !

تا حالا با عباس یه کلمه هم حرف نزدم :|
حرف نزدی ؟! -_- حیف نمیشه بگم تُ جمع زشته :| !

(11-06-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا شوهر منم بشو ..

بعد من با هوشنگ بهت خیانت کنم !! D:
خجالت بکش زن من زهراس ـ_ـ

نه خیر حرف نزدم -___-

چی میخوای بگی مثلا ؟ :|

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(11-06-2014، 15:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد حال ایمان رو بد کردی :|

حالا ایمان رو از این شکلکه دربیارید :| [Confused]

رضا بلدی یه نمه غیرت بیای ؟! :|
چی همه به غیرت ما گیر دادن:|

همه عاشقه غیرتتیم :|

پسری ک غیرت نداشته باشه ، مفـت نمیرزه :|
دختری هم ک باهمه باشه مفت نمیرزه(:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-
(11-06-2014، 15:41)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من میگم واسش با فتوشاپ پیام خصوصی جعلی درست کن بعد من محرومش می کنم تا ابد کسی هم حرفی زد دهنشو با اون عکس .. که بعد اینطوری بمونهگفتگوی آزاد نسخه ی 140 101

در کل از چشم افتاد .

تا معذرت خواهی نکنه که فرجی نمیشه ! -_-

آقآ مگه چکآر کردم ! ؟ crying
گفتگوی آزاد نسخه ی 140 101
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-
(11-06-2014، 15:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقدس ؟
شتتتت صفه 90 مونده بودم یه مین رفتما :|

ماشالا چقد تند تند لاس میزنین :>
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-
تانیییییییییی اینجایی ؟؟؟؟؟؟؟

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(11-06-2014، 15:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن ی لحظه فک کردم آوآتارت تتلوئـه:v

پـووفففف :|

مَـردک چـنـدش :V

تتلو چندشه ؟! -___-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، -м α є ∂ є-
(11-06-2014، 15:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستم کم نگیر !  گفتگوی آزاد نسخه ی 140 101

الحق که جانت فدای رهبر گفتگوی آزاد نسخه ی 140 101
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη † ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-
(11-06-2014، 15:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:37)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بزاریمشم نه تنها پس فردا دهنمونو .. بلکه امروز هم دهنمونو ..:| بعد آخرش دهنت اینطوری باقی میمونهگفتگوی آزاد نسخه ی 140 101

بذاریم آزمایشی بشه مذهبی رو پاک کنه ، بعد اسمشو توی لیست مدیرای ثابت نذاریم گفتگوی آزاد نسخه ی 140 101

یعنی آخرشه گفتگوی آزاد نسخه ی 140 101

هنوز از نقشه هآی شم من خبر نداری ! گفتگوی آزاد نسخه ی 140 101
میخوآم کُدتآ کنم تو فلش ! گفتگوی آزاد نسخه ی 140 101

افرین
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، -м α є ∂ є-
(11-06-2014، 15:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن ی لحظه فک کردم آوآتارت تتلوئـه:v

پـووفففف :|

مَـردک چـنـدش :V

چندش با کی بودی؟Dodgy
 سپاس شده توسط Dead Silence ، -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان