امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(18-10-2013، 15:19)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 15:16)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 15:12)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 15:10)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزال دُخی جونم؟*^_^*

جونم مایی؟؟؟؟؟؟

هوچی^_^

فدات شم مایی.... ^_^

خُربونت ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 100
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR
آگهی
رزی ^_^
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
هی بچه ها اواتارم از اواتارای همه ی شما سَــر تره Big Grin

بای :|
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، T A R A
نقل قول: اگه بیاد ولی گفتگو نیاد من دیگه نمیام خب ؟

میاد میاد نگران نباش من بزم ک اوننیاد تو نمیای شغال

نقل قول: پس هم خالمی هم شوهر خالم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

یا علی

ن خالتم باباتم و شوور ابجیت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(18-10-2013، 15:20)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 15:19)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 15:16)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 15:12)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 15:10)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزال دُخی جونم؟*^_^*

جونم مایی؟؟؟؟؟؟

هوچی^_^

فدات شم مایی.... ^_^

خُربونت ^_^
مامانی قربون من نمیریcryingcryingcryingcryingcrying
من برم یه مامان دیگه پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
 سپاس شده توسط T A R A
نقل قول: هی بچه ها اواتارم از اواتارای همه ی شما سَــر تره

گمورو بابا امرا ب اوااتار من برسۀ SleepySleepy
Channel
 سپاس شده توسط Mason
الی رفتی؟؟؟؟
(18-10-2013، 15:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پس هم خالمی هم شوهر خالم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

یا علی

ن خالتم باباتم و شوور ابجیت

آهاTongue
(18-10-2013، 15:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شغال عمته -_-

(18-10-2013، 15:23)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هی بچه ها اواتارم از اواتارای همه ی شما سَــر تره

گمورو بابا امرا ب اوااتار من برسۀ SleepySleepy

منظورت همین دخدره ی **** و ایکبیریه ConfusedDodgy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(18-10-2013، 15:23)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 15:20)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم مایی؟؟؟؟؟؟

هوچی^_^

فدات شم مایی.... ^_^

خُربونت ^_^
مامانی قربون من نمیریcryingcryingcryingcryingcrying
من برم یه مامان دیگه پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

نه عشخم خُربونه توام میرم^_^
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان