امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8

(26-01-2021، 14:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 14:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم... جلوش وایمیسم هم گوشی رو میگیره و منو از خونه بیرون میندازه تو این فصل سرد...یا یه از این سنگ هایی که باهاشون جدول کنار خیابون درست میکنن رو میگه برش دار!! بزارش به متر اون طرف...اونم هفت بار!!

بعله اممم من آرمین هستم 13 سالمه...از لحاظ فلشخور...تو واقعیت فک کنم چهارده سالم باشه خلاصه از شما یه سال کوچیکترم و حکم خواهر بزرگتر رو برام داری و...
شکسته نفسی میکنی من کجام گوده ... یو آر پرفکت گرل  .-.

واستا ببینم تو بابایی ننه ای چیزی نداری ؟
کاش نداشتم .-.
مامانم که میگه محکم تر بزن...
بابامم سکوت میکنه بعدش من میگم از خونه فرار میکنم و ازتون شکایت میکنم...پا میشه مثل یه کیسه بوکس باهام رفتار میکنه
بخدا هنوزم که هنوزه تنم میلرزه
آگهی
(26-01-2021، 14:34)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 14:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم... جلوش وایمیسم هم گوشی رو میگیره و منو از خونه بیرون میندازه تو این فصل سرد...یا یه از این سنگ هایی که باهاشون جدول کنار خیابون درست میکنن رو میگه برش دار!! بزارش به متر اون طرف...اونم هفت بار!!

بعله اممم من آرمین هستم 13 سالمه...از لحاظ فلشخور...تو واقعیت فک کنم چهارده سالم باشه خلاصه از شما یه سال کوچیکترم و حکم خواهر بزرگتر رو برام داری و...
شکسته نفسی میکنی من کجام گوده ... یو آر پرفکت گرل  .-.

کوچیک تره یا بزرگتر؟ :/
پس ستم دیده و ستم کشم هستی اخ اخ ! :/
بعله بعله ستین 15 .. بله بله ت عم حکم پسرمو داریTelegh_01
من میگم گودی بگو چشم افرین (:
معلومه که بزرگتره...
هعی دست رو دلم نزار که خونه Sad
پس تو هم حکم مامان نداشتمو داری .-.
چشممم *-*
یا ابلفضل میدونی چیشد؟؟ یهمین الان از یه پریزمون آتیش بلند شد !!
واییی نمیدونی چقدر ترسیدم
دوییدم اتاق بعد همه برقا رفت... آیییی قلبم هوفففف انگار ترقه انداخته بودن تو پریز...مثل یه فشفشه بود.
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(26-01-2021، 14:44)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 14:34)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیک تره یا بزرگتر؟ :/
پس ستم دیده و ستم کشم هستی اخ اخ ! :/
بعله بعله ستین 15 .. بله بله ت عم حکم پسرمو داریTelegh_01
من میگم گودی بگو چشم افرین (:
معلومه که بزرگتره...
چشممم *-*
دوییدم اتاق بعد همه برقا رفت... آیییی قلبم هوفففف انگار ترقه انداخته بودن تو پریز...مثل یه فشفشه بود.

عی داد منم یکی مث خودتم پسرم :»
بی بلاا (:
عا اره میدونم خیلی بده تجربه کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(26-01-2021، 14:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 14:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومم به احتمال زیاد میتونی اوتاکوم کنی چون خودمم علاقه دارم
خیلی هاته جیگر
*وی یادش می افتد چه سوتی ای داده و خفه خوان میگیگرد*
....
وییی بس کن من تسلیمم
نه اینکارو نمیکنم عزیز دلی تو
باعش جمعش کن شرورشو در آوردی

ایولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل *-*
آره آره آره آرررررررررههههههههههههه بالاخره یه بابای اوتاکو نصیبم شددددد هخخخخخخخخخخخخخ *اشک شوق*
۰-۰
هاااااااااا پس مامانم تهیونگههههههه *-* Big Grin
الان چجوری هم بایسمه هم مامانم ؟؟ ۰-۰ شاید چون زیادی مامانمو میدوستم ۰-۰ Big Grin
ایوللللللللل یاه یاه یاااااه من نفوذ پذیری زیادی دارم همیشه رو همه جواب میده ۰-۰ Cool Big Grin Tongue
چشوم ببخشید دیگه نوموگم بابایی ۰-۰
*وی بندری میزند*
نانای بابای اوتاکو ... نانای عاشق مامان ته بیدو... اهم اهم هیچی ۰-۰
بعله بعله...
خفه شووووو
خیلی خری Angry بیشور تهیونگ پسره Angry
و عشق منه Angry
یه بارم به ته ته مامان بگی هر چی دیدی از چشم خودت دیدی چشم سفید Angry
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(26-01-2021، 14:53)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 14:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل *-*
آره آره آره آرررررررررههههههههههههه بالاخره یه بابای اوتاکو نصیبم شددددد هخخخخخخخخخخخخخ *اشک شوق*
۰-۰
هاااااااااا پس مامانم تهیونگههههههه *-*  Big Grin
الان چجوری هم بایسمه هم مامانم ؟؟ ۰-۰ شاید چون زیادی مامانمو میدوستم ۰-۰  Big Grin
ایوللللللللل یاه یاه یاااااه من نفوذ پذیری زیادی دارم همیشه رو همه جواب میده ۰-۰  Cool  Big Grin  Tongue
چشوم ببخشید دیگه نوموگم بابایی ۰-۰
*وی بندری میزند*
نانای بابای اوتاکو ... نانای عاشق مامان ته بیدو... اهم اهم هیچی ۰-۰
بعله بعله...
خفه شووووو
خیلی خری Angry بیشور تهیونگ پسره Angry
و عشق منه Angry
یه بارم به ته ته مامان بگی هر چی دیدی از چشم خودت دیدی چشم سفید Angry

*وی باز نیز بندری میزند*
۰-۰
۰-۰
۰-۰
۰-۰
ببخشید بابایی ۰-۰ .... دیگه نمیگم چشم 15
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(26-01-2021، 14:49)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 14:44)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه که بزرگتره...
چشممم *-*

عی داد منم یکی مث خودتم پسرم :»
بی بلاا (:
عا اره میدونم خیلی بده تجربه کردم
من خیلیم از زندگی راضیم... یه روز افسرده یه روز شنگول...این زندگیمه (:
نه نفرمایید جایگاه شما تو آسموناست مادرم
نوک انگشتمو ببین
*وی مانند دانش آموزان خر خون که معلم سوال میپرسد و انگشتشان را به بالا میبرند،انگشتش را بالا میبرد*
جای تو اونجاس منم زیر زمینم .-.
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
خیلی وقته به کی‌پاپ تیکه ننداختم ):
از ارمیا، اکسوالیا و سایر دوستداران کی‌پاپ تقاضای کظم غیظ دارم  Telegh_08
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(26-01-2021، 15:02)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بندازی تیکه بزرگت گوشته (:

+ من بعد از سال ها معنی این جمله ای که الان گفتم رو فهمیدم... معنیش باحاله Telegh_08
(26-01-2021، 15:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 15:02)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بندازی تیکه بزرگت گوشته (:

+ من بعد از سال ها معنی این جمله ای که الان گفتم رو فهمیدم... معنیش باحاله Telegh_08
طرفدارم طرفدارای قدیم Telegh_22
ایا از احترام به بزرگتر چیزی شنیده اید؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط شـــقآیــق
این یه جنگ بین منو عقاید مردمم..
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان