امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(09-10-2015، 18:33)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:30)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|

سلام آقا آرش Big Grin

مرسی خوبم آقا اهورا

پارمیدا بیا انجمن رو مین گذاری کنیمelec

:|
خوبی؟

(09-10-2015، 18:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام احسان ..
چطوری پسر؟

+

سلام عارش (:

چطوری؟
 سپاس شده توسط sober
آگهی
(09-10-2015، 18:30)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ به همگی :|

سللام
همگان:>
 سپاس شده توسط ~ aylin ~ ، ~~ƧЄƬƛƦЄ~~ ، sober
پووووووووووووووف

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 100
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 18:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اخر نفهمیدیم تو گ ا هم شکلک اسپم حساب میشه یا نه:|

اسپم میشه :|

فرید روش خیلی حساس بود :|

حتی یکبار هم به رزی اخطار داد ..

+ مرسی از اونایی که جواب سلامـ دادن :|||| ._.
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، esiesi
(09-10-2015، 18:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:30)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:26)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سایمون هستم از نیویورک درحال شلیک به احسان :|

احسان هستم و کل هیکلمو زیر ضد گلوله قایم کردم :777777
جان هستم درحال پرتاب نارنجک به احسان D:

Ali hasm._.*

Darhal ***khol farz krdn ehsan o parmida

:VV
احسان هستم در حال بردن علی به مدرسه بغلی خودمون :77777777777777777777777777777777
(09-10-2015، 18:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام احسان ..
چطوری پسر؟

+

سلام عارش (:

خوبم دادا
تو چطوری  ؟
خوش میگذره ؟

(09-10-2015، 18:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیشه :| 
+ علی بین 
عشق جدیدت خندید :7
برو تو نخش
Mn ostad dr rfdanm :VVV

+Eshqe jadidm kiye :|||
 سپاس شده توسط esiesi
آدمها شبیه هم نیستند.. از آنها شبیه هم انتظار نداشته باشیم..

پس پل و برادرش شبیه هم نیستن.. T__T

الان میمیرم..
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ~ aylin ~
(09-10-2015، 18:36)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم میشه :|

فرید روش خیلی حساس بود :|

حتی یکبار هم به رزی اخطار داد ..

+ مرسی از اونایی که جواب سلامـ دادن :|||| ._.

خواهش میکنم :| 
قابلی نداش :| 

4560 تومن :| 
 سپاس شده توسط ~ aylin ~
خوبم اهورا..

آرمینا نه آرمیتا..

چجوری یادت نیست؟

---------

ای خدا:|
 سپاس شده توسط Interstellar ، esiesi
یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه
عارین مدیر گ ا میشه یا نمیشه؟؟؟:|
هرچند من بیشتر روحرف پسرا حساب میکنم اسی:|
 سپاس شده توسط esiesi
(09-10-2015، 18:36)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mn ostad dr rfdanm :VVV

+Eshqe jadidm kiye :|||

میخوایم یکم بخندیم :7

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~~ƧЄƬƛƦЄ~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان