امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

:| انقدر رقیب بازی در نیارین -_-* .. !
آگهی
(11-08-2014، 8:46)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه
من دوازده ساله نینجائم
شما کیک بوکسینگ میرید؟؟
 ینی الان میتونی از دیوار راست بری بالا؟
ارع یک ساله نیمه ک میمر تقریبا
(11-08-2014، 8:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:45)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس چی غزل !؟!‌ .ـــ.*

زبان ._.* .. !

من که عاشق زبانم.^__^
ولی از بسکتبال حالم یهم میخوره ساعت 1 باید برم بسکت
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 100
(11-08-2014، 8:46)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه
من دوازده ساله نینجائم
شما کیک بوکسینگ میرید؟؟

سر جمع چن سالته ک دواز ده سال نینجایی !؟! |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
بله
از هشت سالگی!
(11-08-2014، 8:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:45)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس چی غزل !؟!‌ .ـــ.*

زبان ._.* .. !

اه اه اه >~<

کلاس زبان من ساعت هشت صبه >~<

مامانم با فوش بیدارم میکنه ! |:

برا من 1 :| .. !

ولی من از همون 12 میخآم برم >_< !

مامان من بر عکس تر از تُ :| !

میشینه با همه حرف میزنه دم به دیقه ای که کلاسم شروع میشه میگه غزل پاشو بریم :||||||||||| .. !
(11-08-2014، 8:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بلدی امیر !؟! |=
پ ن پ
(11-08-2014، 8:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر این آلبوم سمفونی گربه ها آشغاله..
ارزش شنیدن هم ندارع ینی دان کنم؟
(11-08-2014، 8:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیخآم برم کلآس >_< cry girl
نرو

(11-08-2014، 8:43)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:37)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب نوشین بامداد رحیل
اقا این جا کسی با هنرای رزمی اشنایی داره؟؟

من دارم چهار سال تکواندو رفتم
بیا منوبزن گرچه الان کیک بوکسینگ میرم

دوساله گذاشتم کنار همه چی یادم رفتع >__<
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 100
هوممم .. نیکی مُشکل دقیقا بنظرت کُجآس ؟ :| ..

من 2 تا خواهر و دیدم که وختی .. آمادگی بودن میرفتن کاراته .. ! :|
(11-08-2014، 8:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس چی غزل !؟!‌ .ـــ.*

زبان ._.* .. !

اه اه اه >~<

کلاس زبان من ساعت هشت صبه >~<

مامانم با فوش بیدارم میکنه ! |:

برا من 1 :| .. !

ولی من از همون 12 میخآم برم >_< !

مامان من بر عکس تر از تُ :| !

میشینه با همه حرف میزنه دم به دیقه ای که کلاسم شروع میشه میگه غزل پاشو بریم :||||||||||| .. !

آخه مامان من تا فوش نده من بیدار نمیشم هی میگم بزار پنج دقیقه دیگه بخوابم ! Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(11-08-2014، 8:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کودک ورژش کاری اصدم
8 سال داشتم دو سال کارته رفتم
دستم بوف شد اومدم بیرون بعدش اسکیتو شرو کردم تو 11 سالگی بعد چون مد رسه شرو شد وقت نداشتم برم اسکیت ولش کردم
الان 1 سالو خورده ایه ک کیک بوکسینگو شرو کردم پینگ پونگ هم کار می کنم*.__.*

من حتی برا کنکور هم نینجوتسو رو ول نکردم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان