27-11-2011، 22:46
من اصلا عشقی ندارم
)اما اگه داشتم بهش میگفتم حتما تو لایق من نبودی برو خداحافظت

|
اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
27-11-2011، 22:46
من اصلا عشقی ندارم
![]() ![]()
28-11-2011، 9:26
ميگم كه:برو به سلامت حتمآ حكمتي تو اين جدايي بوده و خدا بهتر از اون رو برام در نظر گرفته , چون هيچ چيز خدا بي حكمت نيست...اينو يادتون باشه بچه ها
08-12-2011، 14:55
بارانِ سيل هم که ببارد
کجا به پاي بارشِ چشمهاي هميشه باراني ام مي رسد؟ باران مي بارد و تو نيستي... تو نيستي تا شانه به شانه زير گريه ابرهاي پاييزي کنارم قدم بزني...دستهايم را بفشاري ... دستهايم گرم شود با گرماي دستانت و قلبم ذوب شود از حرارت بي نهايت عشقت. تو نيستي و چقدر اين روزهاي بي تو بودن ابري و پاييزي است تو نيستي و ثانيه به ثانيه دلم مي شکند از نبودن هاي بي پايانت... طوفان هم که بيايد گم خواهد شد در گردباد اين دل پرآشوب! چقدر دوست دارم اين دلشوره هاي گاه و بي گاه را... چقدر دوست دارم گم شدن در کوچه پس کوچه هاي خاطرات بي بازگشت را... چقدر دوست دارم باران بي امان چشمهايم را................................................................................................................................... ......چقدر دوست دارم............... تو را...
08-12-2011، 14:59
داری میری برو فقط بی زحمت قبل از رفتنت در دستشویی ببند بو گند خفمون کرد
![]()
08-12-2011، 15:01
می گم
برو حیف نونی که تو رستوران بهت می دادم حیف پول قبض موبایلم که با تو حرف زدم خدا ورت داره
08-12-2011، 15:04
حیف اون همه شارژی که رفت واسه اینکه جواب اس هاتو دادم
برو دیگه نمیخوام ببینمت و صداتو بشنوم
08-12-2011، 15:09
اگه خیلی دوسش داشته باشم میگم برو ولی بدون در دل من برات همیشه بازه
08-12-2011، 15:09
ا ولش کن کشتیش ولش کن بابا ا یقشو ول کن غلط کرد بیجا کرد بابا بچه مردمو کشتن غلط کرد تنهات گذاشت بابا جدی گرفتینا یا ابلفظل اگه واقعا تنهاتون میذاشت که بدبخت باید میرفت تو دستشویی عمومی از دستتون قایم می شد
08-12-2011، 18:35
کاش این چنین نمی شد!!!!
ولی بدون من از این واژه کاش بدم میاد. بس بهتره بګم برو شاید لیاقتت رو نداشتم.
08-12-2011، 19:07
برو بمیر
![]() ![]() ![]() با دوتا لقت
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|