18-03-2021، 6:42
آدم های شکسته دو دسته اند
آنهایی که یهویی از دست یک نفر افتاده اند،
آنهایی که یواش یواش از دست همه ترک برداشته اند؛
آنهایی که یهویی از دست یک نفر افتاده اند،
آنهایی که یواش یواش از دست همه ترک برداشته اند؛
|
دیالوگ های زیبا کلاه قرمزی و پسرخاله |
||||||||||||||||||||
18-03-2021، 6:42
آدم های شکسته دو دسته اند
آنهایی که یهویی از دست یک نفر افتاده اند، آنهایی که یواش یواش از دست همه ترک برداشته اند؛
18-03-2021، 18:40
یه سوال برام پیش اومد؛
روحانی میره خرید به کی ف*ش میده
16-04-2021، 17:49
فامیل دور به کلاه قرمزی: نمیخواد سبقت بگیری از این کامیونه ، پشت همین کامیون برو دیگه آروم میره خوبه دیگه !
کلاه قرمزی:یه ساعته پشت کامیونیم ، اصن این شاید واستاده ما چمیدونیم داره میره یا نه !
22-04-2021، 0:51
کلاه قرمزی:الاغ جان ناراحت نشیا، ولی شما خانوادگی درس تون خوب نبود.
22-10-2021، 23:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-10-2021، 23:23، توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نظرشخص كلاه قرمزي درمورد خونه تكوني(:
07-12-2021، 19:10
آقای مجری: حالا خودتون رو رها کنید!
فامیل دور: چی کار کنیم؟ آقای مجری: رها کنید! کلاهقرمزی: آقای مجری، میخوای ضبط رو روشن کن خودمون رو رها کنیم! آقای مجری! منم دیکسم میگیره! پسرعمهزا: الان سیدی منم میگیرَه! آقای مجری: خب، حالا دیگه خودتون رو رها کنید! پسرعمهزا: آقای مجری! من بَرَم دستشویی؟ آقای مجری: برو! پسرعمهزا: ها، اونجا خوبَه! فامیل دور: منم همینجا دراز میکشم! آقای مجری: اینجا چرا؟ فامیل دور: دیگه همینجا خودمو رها کردم! فامیل دور: آقای مجری یه چیزی بگم اصن باورتون نشه، من بچه بودم …
آقا مجری: خُب؟ فامیل دور: باورتون شد؟! آقای مجری: بله باورم شد! فامیل دور: چی جوری شما باورتون شد آقای مجری؟! من خودم باورم نمیشه!
21-09-2024، 8:15
تست بازیگری پسرخاله
+ رامبد جوان:...در می زنی، من مثلا یه خانومم، درو باز می کنم میگم بله... تو یه جوری که من حالم بد نشه به من توضیح میدی که ماشینمو دزد برده... * پسر خاله: می خواستم بگم اگه به شما بگن باباتون فردا می میره حاضری چه قدر پول بدی که نمیره؟ + هر چی که دارمو ندارم... * اگه بگن مادرتونم روش چی؟! + دیگه هر چی که دارمو ندارمو از اینورو اونور می تونم جور بکنم... * اگه بگن خودتونم روش سه تایی؟! + چرا آخه...؟ * مثلنه دیگه... + دیگه نمی دونم باید چی کار کنم... * نمی دونی؟ + نه ! *ولی خوشحال باش...هیچکدومشون نمی میرن... خودتم زنده می مونی... یه ماشین قراضه جایه باباتو ننتو خودت به باد رفت!... به درکــــــــ!
22-09-2024، 8:15
[url=دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]کلاه قرمز ی[/url] | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|