03-09-2013، 16:57
(03-09-2013، 16:55)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما از بودنت کنارمون لذت میبریم حالا اگه دوست داری بمون اگر هم نه که هیچ...
(03-09-2013، 16:55)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2013، 16:50)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: فرید ما میتونیم ادغام کنیم؟!سه تا موضوع بیوگراغی داریم یک از یک کاملتر!!!من چه کنم؟!
ابجیه من ادغام کردن بیوگرافی وظیفهه ی ما نیست که! گاهی پیش میاد یکی ترول میذاره و یکی هم رحم میکنه و تاپیک رو نمی بنده و با تاپیک ترول اصلی ادغام میکنه ولی در این مورد وقت تلف کردنه. دقیقا انگار که تو نویسنده ی اون تاپیک باشی میشه ولی سپاس ها رو یکی دیگه میگیره پس کاملترین رو بذار باشه
(03-09-2013، 16:53)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
برم بنظرتون؟
هرجور راحتی
حالا نرم یا هر جور راحتم؟؟؟