03-09-2013، 9:40
(03-09-2013، 9:36)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حافظه و گرافیکم مشکلی نداشتن...
(03-09-2013، 9:34)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب ممکنه از حافظه یا گرافیک (گرافیک برای کندی و سرعت کامپیوتر خیلی مهمه اینو خودت می دونی ) ویندوز 7 هم خیلی باحاله ولی 8 خدایی چرته
(03-09-2013، 9:31)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2013، 9:29)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.98 دیگه خیلی قدیمی شده ولی قبول کنید xp یه زمانی ترکوند الان هم خیلی ها ازش استفاده می کنن
(03-09-2013، 9:22)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی راحت تر از ویندوز 8 ویندوز 7 هم باحاله جای تعجب نداره
میگم چطوره 98 بگیری!!!!
از Xp هم راحت تره!!!
7 عالیه... 8 هم خوبه ولی استارت منوش اذیت کرد، زدم عوضش کردم!
Xp?!?!?!?!
آره راس میگی!!!
منو ترکوند!
بعضی روزا 5بار پشت سر هم ویندوز عوض کردم...
خدا واسه دل من ویندوز 7 رو فرستاد:|
وویندوز 7 زدم هر ماه الکی عوضش میکنم، بیچاره آخ هم نمیگه!
8 هم عالیه فقط یذره حوصله میخواد تا باهاش راه بیوفتی.
منم که چیزی بنام حوصله حالیم نیس :/