من این جوریما ولی خدا وکیلی جماعت خیلی بد شده من خودم میرم به دخترای خوشگل که می بینم تیکه می اندازم ولی این دختره دیگه خیلی وحشی بوده یکی باید پیدا شه این دختره رو اهلی کنه فکر کنم اردلان تمجید از پسش بربیاد ولی حال میده ها ای کاش من پسر بودم انقدر هیز می شدم که نگو ولی از دختره خوشم اومد من امضای این دختر رو می خوام
این اقا پسرا چقدر شیر شدن مثل اینکه با دیدن این کلیپ ادم نشدین بیخال بیخودی دارم حنجره مو پاره می کنم شما مردا ادم بشو نیستین
بعدا چه ربطی داره تو به خدا ایمان داری نمیای اینجا با دخترا کل بندازی بعدشم شاید به این منظور خدا اول پسو افرید بعد دید خوب شد یدونه بهتر شو افرید
رفتی رو اعصابم بد جور

(31-08-2013، 11:58)poorya0111 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ترشی نخوری یه چیز می شی ها
(26-08-2013، 20:22)...Hinata... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظرم خلقت پسرا اصلا جالب نبود
نمی دونی بدون اول پسرا ساخته شدن بعد دخترا! اوس کریم بعد از اینکه پسرا رو آفرید دید تنهایی خیلی بده حوصلشم سر میره پس اومد این موجودی رو که عرفان در بارش توضیح کامل داد ساخت تا یکم بهش بخندیم و اوقات فراغتمون رو پر کنه!در ضمن اصلا ضعیفه جماعت کی باشه که بخواد در مورد خلقت ما فکر کنه حالا چه برسه به این که بخواد نظر بده!!!
بعدا چه ربطی داره تو به خدا ایمان داری نمیای اینجا با دخترا کل بندازی بعدشم شاید به این منظور خدا اول پسو افرید بعد دید خوب شد یدونه بهتر شو افرید
رفتی رو اعصابم بد جور