01-09-2013، 9:55
تو و شخصیتتــــــ : شوخ و احساساتی.
از تو خوشــم میآد؟؟؟؟؟ بذا فک کنم...اگهـ راستشُ بگم ناراحتــ نمیشـــــــی...میخوام بذارمتـ تو فریزر تا داداشم گُندهـ شهـ...
تو مدیر گ.آ شــــــی؟؟ بنظرم اونجا و موسیقی از نیازشون بیشتر مدیر دارن..یسریُ باید بذاریم پشت ویترین.
خصوصیــــات اخلاقی: باهمهـ یجور نباش عزیز..بعضی اوقات مهربونی هم کاردست آدم میدهـ وگرنهـ بقیهـ اش حله.
بلهـ بلهـ از دوسی با شمــــا خوشحالم.
دوستـ خوبی بودی؟؟؟؟؟؟؟ ارهـ چیز بدی ازتـ ندیدیم...
تو بچهـ درس خونی؟؟؟ فک کنم درحد خودمون انقد میخونی تا بفهمی ن که کتابُ بجویی....
معدل پارسالتـ بمن چهـ... ولی فک کنم بالای 19/50
بهتـ همون سن خودتـ میاد...
بلهـ بلهـ عسکتـم دیدم...ارهـ بانمکـی...(:
شکلکتـ:
بهترین و بدترین خاطرم: فرید الهی بمیری این سوالُ مُد کردی...:/
بدترین: ماجرای مائدهـ. بهترین:داشتیم اما یادم نی
لقب تو: بانوی مهـر^_^
نصیحتــــ: از سوالای مردم برندار بچهـ خودت خلاق باش(شوخی)...مائدهـ جون زیادی مهربون بودنم کار دسِتـ میدهـ.
_ امضا و اواتارتم قشنگهـ.
نام کاربریت؟؟؟؟؟؟ الان دیگه بااین جا افتادی..عوضش نکن.
_گفتم عوضش نکن خوبهـ همین الان گفتمـــــآ
بزرگترین تجربهـ ام: خیلی سخته یروز بارونی همه بیان زیر چترت اما وقتی افتاب شد، ببینی تنهایی.(پس بهمه دل نبد و روشون حساب نکن.اول ادمتُ بشناس بعد)
از 1 تا 10 بهت (9) میدم.
سوالاتم خوبّ بود شبیهـ سوالای منو فرید بود= مگه میشه بد بشهـ
از تو خوشــم میآد؟؟؟؟؟ بذا فک کنم...اگهـ راستشُ بگم ناراحتــ نمیشـــــــی...میخوام بذارمتـ تو فریزر تا داداشم گُندهـ شهـ...
تو مدیر گ.آ شــــــی؟؟ بنظرم اونجا و موسیقی از نیازشون بیشتر مدیر دارن..یسریُ باید بذاریم پشت ویترین.
خصوصیــــات اخلاقی: باهمهـ یجور نباش عزیز..بعضی اوقات مهربونی هم کاردست آدم میدهـ وگرنهـ بقیهـ اش حله.
بلهـ بلهـ از دوسی با شمــــا خوشحالم.
دوستـ خوبی بودی؟؟؟؟؟؟؟ ارهـ چیز بدی ازتـ ندیدیم...
تو بچهـ درس خونی؟؟؟ فک کنم درحد خودمون انقد میخونی تا بفهمی ن که کتابُ بجویی....
معدل پارسالتـ بمن چهـ... ولی فک کنم بالای 19/50
بهتـ همون سن خودتـ میاد...
بلهـ بلهـ عسکتـم دیدم...ارهـ بانمکـی...(:
شکلکتـ:
بهترین و بدترین خاطرم: فرید الهی بمیری این سوالُ مُد کردی...:/
بدترین: ماجرای مائدهـ. بهترین:داشتیم اما یادم نی
لقب تو: بانوی مهـر^_^
نصیحتــــ: از سوالای مردم برندار بچهـ خودت خلاق باش(شوخی)...مائدهـ جون زیادی مهربون بودنم کار دسِتـ میدهـ.
_ امضا و اواتارتم قشنگهـ.
نام کاربریت؟؟؟؟؟؟ الان دیگه بااین جا افتادی..عوضش نکن.
_گفتم عوضش نکن خوبهـ همین الان گفتمـــــآ
بزرگترین تجربهـ ام: خیلی سخته یروز بارونی همه بیان زیر چترت اما وقتی افتاب شد، ببینی تنهایی.(پس بهمه دل نبد و روشون حساب نکن.اول ادمتُ بشناس بعد)
از 1 تا 10 بهت (9) میدم.
سوالاتم خوبّ بود شبیهـ سوالای منو فرید بود= مگه میشه بد بشهـ