28-08-2013، 10:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-08-2013، 11:03، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: اقای فرید رومل به غیر از لخت و برهنه شدن اگه حقی از زنان پای مال شده بیان کنید قطعا خواهم پذیرفت
کسی این جا گفت می خواد لخت و برهنه بشه یا این کار درسته!؟ مشکل از شما این هست که تا یکی میگه پوشش باید ازاد باشه صحنه های فیلم های ناجور رو تصور می کنید.
نقل قول: غربی ها جلو تر اند چون برهنه تر اند !جهان به سمت سکولاریسم و لیبرالیسم میره و هیچکس نمی تونه جلوش رو بگیره حتی مارکس.
دیدگاه شما اصلا به درد نمی خوره
تمام مواردی که بالا گفتی و نشون دهنده ی پیشرفتشون هست مانند همون ساعت کاریشون نشان دهنده ی فرهنگشونه.
نقل قول: در مورد صهیونیست شما اطلاعاتون کمه باید بیشتر در زمینه لابی ها صهیونیستی و فراماسونری تحقیق کنیدمن خیلی دانسته هام در این باره بیشتره. وقت تلف کرده از صهیونیسم و فراماسونری گفتن. یه سری توی ایران با اهدداف مشخص صهیونیسم و فراماسونری رو گنده کردن. دارن به اون ها قدرت تخیلی میدن.
مطمئنم به نتایج خوبی خواهید رسید
نقل قول: کی گفته غربی ها ازما جلوترن ؟ بی حجابی پیشرفت نمیاره پس رفت میاره تو همین جامعه غرب که ازش حرف میزنید طبق گزارش اداره دداگستری امریکا در هر دودقیقه به یک زن در نقطه ای از امریکا تجاوز میشه حالا باز میگید بی حجابی پیشرفت میاره من خودم قبلا حجاب جدی نمیگرفتم اما یک روز تصمیم گرفتم در موردش تحقیق کنم وحالا خودم چادری شدم
ما نمیگیم به سبب بی حجابی کشوری پیشرفت میکنه ولی با حجاب هم کشوری پیشرفت نمیکنه.
شما منبع برای چیزی که میگی نداری. روشن نیست این شایعه رو تلویزیون ایران درست کرده و یا رسانه ها دیگه. تازه ما که میگیم غرب ، مگه غرب فقط آمریکا هست!؟