البته این مطلب جنبه نظامی داشت
ولی گویا دوستان چنان از بشار اسد انتقاد می کنند که تروریست ها منجی مردم سوریه شده اند !
طبق اظهارات مقامات CIA بشار اسد اینقدر محبوبیت دارد که در انتخابات ریاست جمهوری بعدی نیز پیروز خواهد شد !
این همه فیلم از تروریست ها وجود دارد که مبنی بر کشتار مردم است
در مورد حمله شیمیایی جدید هم ماهواره های روسیه گواهی می دهند که موشک ها از کجا شلیک شده است .
در مورد بشار اسد هم در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شده دوست داره حکومت کنه
الان میشه من بگم اقای روحانی کناره گیری کن چون من دوست ندارم شما رئیس جمهور باشید !
ملت حاکم رو مشخص می کند نه پنتاگون و کاخ سفید
به هر حال دوستان بیشتر به جنبه نظامی بپردازند نه سیاسی
اقای فرید رومل در مورد به گلوله بستن تظاهرات مردم مدارک خودتان را بیان کنید
در مورد همکاری روسیه و سوریه هم حرفی در ان نیست
با اینکه من گفتم تنها متحد ولی دولت روسیه کشور های دوست دیگری هم دارد
اما در خاورمیانه و حوزه عرب تنها کشوری که با روسیه همکاری نزدیکی دارد سوریه است ( سازندگی - نظامی و ...)
و بقیه کشور های عرب بیشتر طرف امریکا هستند
نمونه ان سلطان اعراب عربستان که حتی گفته پول کل این جنگ رو برای امریکا تهیه و پرداخت می کند
بله هر کس با صهیونیست ها درگیر بشود جنایتکار است
این قانون عصر جدید جهانی است .
البته من بیشتر تصاویری از تروریست های رو دیدم که سر کودک و مردم و زنان رو می برند
ان هم چه راحت !
ولی گویا دوستان چنان از بشار اسد انتقاد می کنند که تروریست ها منجی مردم سوریه شده اند !
طبق اظهارات مقامات CIA بشار اسد اینقدر محبوبیت دارد که در انتخابات ریاست جمهوری بعدی نیز پیروز خواهد شد !
این همه فیلم از تروریست ها وجود دارد که مبنی بر کشتار مردم است
در مورد حمله شیمیایی جدید هم ماهواره های روسیه گواهی می دهند که موشک ها از کجا شلیک شده است .
در مورد بشار اسد هم در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شده دوست داره حکومت کنه
الان میشه من بگم اقای روحانی کناره گیری کن چون من دوست ندارم شما رئیس جمهور باشید !
ملت حاکم رو مشخص می کند نه پنتاگون و کاخ سفید
به هر حال دوستان بیشتر به جنبه نظامی بپردازند نه سیاسی
اقای فرید رومل در مورد به گلوله بستن تظاهرات مردم مدارک خودتان را بیان کنید
در مورد همکاری روسیه و سوریه هم حرفی در ان نیست
با اینکه من گفتم تنها متحد ولی دولت روسیه کشور های دوست دیگری هم دارد
اما در خاورمیانه و حوزه عرب تنها کشوری که با روسیه همکاری نزدیکی دارد سوریه است ( سازندگی - نظامی و ...)
و بقیه کشور های عرب بیشتر طرف امریکا هستند
نمونه ان سلطان اعراب عربستان که حتی گفته پول کل این جنگ رو برای امریکا تهیه و پرداخت می کند
(28-08-2013، 9:14)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بشار اسد یک قاتل بالفطره است بیاد بره دیگه 40 سال با اون پدر لعنتیش سر قدرت بودن دیگه چی می خواهد این همه بچه های زیر 10 کشته شدند این کار خودش یک گناه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله هر کس با صهیونیست ها درگیر بشود جنایتکار است
این قانون عصر جدید جهانی است .
البته من بیشتر تصاویری از تروریست های رو دیدم که سر کودک و مردم و زنان رو می برند
ان هم چه راحت !