(25-08-2013، 23:34)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 23:31)شیوا5 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راستش دلم برات تنگ میشه((چ عجب ی جمله احساسی گفتم))
(25-08-2013، 23:30)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 23:28)شیوا5 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای وای
(25-08-2013، 23:26)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا فرید به ما گفت شومپت همه شروع کردن خوب یه خورده خلاقیت داشته باشین
تو که میخواستی نیای چی شد قدم رو چشم ما گذاشتی؟
من از شیوا یاد گرفتم اره میدونم اینقد تحویل گرفتی واس همین بود؟گفتم که دیگهه نمیام الانم استثناعا اومدم از روی بیکاری
(25-08-2013، 23:27)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا؟؟؟؟؟؟؟
بابا تو خوب بودی ک..........
نت جای مزخرفیه به تو هم پیشنهاد میکنم دیگه نیای
چیکارش میشه کرد دیگه؟
ساعت 1 شبه چقد زود گذشت بای
شب بخیر ،،خدافس
ناراحت نباش بای