25-08-2013، 22:54
(25-08-2013، 22:53)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 22:49)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم با برنامه زلال احکام و برنامه حاج اقا قرائتی که اسمش یادم نیست عشق میکنم عشق ما کجا عشق شما کجا
(25-08-2013، 22:47)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 22:45)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 22:44)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یا خدا فیس بوک ؟!!!!!!!
شبکه ی بلاد کفر ؟!!!!!1
یا عجبا یا حضرتا
توبه توبه :|
یعنی تو با فیسبوک مخالفی؟؟؟
اره امین؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا من با فیسبوک عشق میکنم
(25-08-2013، 22:47)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واییییییییییییییییییییییییییی خدا ،،این چ حرفیه فیسبوک ب این خوبی،،اصلا بیخی الان بحث میشه منم اصاب ندارم
(25-08-2013، 22:45)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره مگه نمیدونی فیس بوک حرامه :|
(25-08-2013، 22:44)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یا خدا فیس بوک ؟!!!!!!!
شبکه ی بلاد کفر ؟!!!!!1
یا عجبا یا حضرتا
توبه توبه :|
یعنی تو با فیسبوک مخالفی؟؟؟
برو خالت بکش دخترم اخرین باری باشه که اسمشو پیش من میاری
واقعن که:|
ب هر حال هرکی ی اخلاقی داره