25-08-2013، 8:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-08-2013، 8:47، توسط βΑllεяiηΑ♡.)
(25-08-2013، 8:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 8:40)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچـــــــــه هـــــــآ من فعلا میرم
خــــــدافظی
بــــآی بـــ×ـــآی
(25-08-2013، 8:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 8:35)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 8:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام صبایی چطوری تو؟
سیلام دوست عـــزیز آلزایمر داشتی ولی دیگه نداری
به جونه تو دروغ نگم یه دو قیقه فکر کردم اسمت یادم اومد
لازم نی باور کنم مطمئنم
ها؟
کجا داری میری؟خب همینطوری کممیای که ادم اسمت یادش میره
(25-08-2013، 8:43)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 8:37)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 8:35)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2013، 8:33)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواهر...
اجی دخترمو دیروز شوهر دادم یه اعلام عمومی کردم همه پا پیش گذاشتن آخر دادمش به سوشیانت خودت که در جریان هستی
سوشيسشسشسانت
ديگه کيهo____O
اس اس دیگه همون نویسنده هه!
نیایش جان عزیزم هنوز عروسی نگرفتیم اصن عروس دوماد با هم حرف نزدن من واسطم بینشون فلا که دخترم مسافرته برگرده خبرتون میکنم یه 3روز دیگه احتمالا
من کيه دوماد ميشم؟
خبرت فاطمه
اگه شوور میخوای بگو همه بچه اجیات شوررکردن
[/quote]
نه
من خودم دارم