اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:: نقد و بررسی Sony Vaio E1513RCX

#1
• طراحی و ساخت
سونی در سری سال 2012 خانواده E، از طراحی جدید خود با نام Wrap استفاده کرده است. مفهوم این طراحی بدین صورت است که هنگامی که لپ‌تاپ را بسته و از کنار به آن نگاه کنید، ظاهری شبیه به یک مجله تاشده خواهید دید. در حقیقت این همان طراحیست که سونی پیش‌تر بر روی تبلت های اندرویدی خود نیز از آن استفاده کرده بود. ظاهر لپ‌تاپ‌های سری E به واقع زیباست! همانند اکثر لپ‌تاپ‌های گذشته کمپانی سونی، لبه های سری E انحنا دار بوده، سطح داخلی بسیار صاف و یک دست است و در ضمن این لپ‌تاپ‌ها در رنگ‌های فراوانی در بازار موجود می‌باشند که برای مثال می‌توان به مشکی، سفید و صورتی اشاره کرد. اکثر قسمت‌های دستگاه از پلاستیک و پلی کربنات تهیه شده ولی قاب پشت صفحه نمایش از آلومینیوم جلا داده شده، ساخته شده است که در وسط آن لوگوی VAIO به چشم می‌خورد. کیفیت ساخت بسیار بالاست و بدنه نیز کاملا مستحکم به نظر می‌رسد.
مدل‌های 15.6 و 14 اینچی به ترتیب 2.7 و 2.4 کیلوگرم وزن دارند و مدل‌های 11.6 اینچی وزنی معادل 1.5 کیلوگرم دارند. ضخامت تمام مدل‌ها نزدیک به 25 میلی‌متر است. بنابراین سری VAIO E را نمی‌توان جزو لپ‌تاپ‌های باریک و سبک وزن بازار دانست. اما وزن آن‌ها استاندارد بوده و مشکل خاصی بابت جابجایی و حمل و نقل آن‌ها نخواهید داشت.

• صفحه نمایش و بلندگوها
همان‌طور که در ابتدا گفتیم، سری E در مدل‌های بسیار متفاوتی در بازار وجود دارند. می‌توان در این خانواده از لپ‌تاپ‌های 11.6 اینچی تا لپ‌تاپ‌های 15.6 اینچی مشاهده نمود. صفحه نمایش تمام مدل‌ها LCD با نور پس زمینه LED می‌باشد. متاسفانه کیفیت صفحه نمایش سری E در حد انتظار ما از یک لپ‌تاپ ساخت کمپانی سونی نبود. به طور خلاصه کیفیت تصویر کاملا رضایت بخش است ولی رنگ‌ها کمی مرده به نظر می‌رسند. در ضمن، براق بودن صفحه نمایش در کنار روشنایی متوسط آن باعث می‌شود تا نتوان به راحتی با VAIO E در فضاهای خارجی و یا در زیر تابش نور آفتاب کار کرد. زوایای دید هم همان‌طور که از یک پنل TN انتظار می‌رفت، در حالت افقی قابل قبول ولی در حالت عمودی بسیار محدود می‌باشد. البته با توجه به اینکه VAIO E یک لپ‌تاپ در رده کاربری عمومی محسوب می‌شود، جای تعجب ندارد که سونی صفحات نمایش رده بالای خود را در آن‌ها قرار نداده است. لازم به ذکر است که صفحه نمایش بعضی از مدل‌های رده بالا و گران قیمت خانواده VAIO E، لمسی می‌باشد.
در بالای صفحه نمایش، یک وب کم 1.3 مگاپیکسلی با سنسور Exmor برای انجام مکالمات اینترنتی تعبیه شده است. در شرایط نوری مناسب، کیفیت این وب کم بسیار مناسب است ولی در شرایط نوری ضعیف، کیفیت رنگ‌ها کاهش یافته و نویز تصاویر زیاد می‌شود.
تقریبا تمام محصولات ساخت کمپانی سونی از تلویزیون گرفته تا گوشی‌های موبایل، به داشتن بلندگوهای با کیفیت معروف بوده‌اند و سری جدید VAIO E نیز از این قاعده مستثنا نیست. در بالای کیبورد، دو بلندگوی دستگاه تعبیه شده‌اند که به تکنولوژی‌های انحصاری xLOUD و Clear Phase مجهز بوده و صدای شفاف و با کیفیتی را تولید می‌کنند. البته هنگامی که صدا را زیاد بلند کردیم، با کمی اعوجاج مواجه شدیم که البته از چنین بلندگوهای کوچکی انتظار بیشتری نیز نداشتیم. در کل از کیفیت بلندگوهای VAIO E کاملا راضی بودیم ولی اگر جزو کسانی هستید که زیاد با لپ‌تاپ خود موسیقی گوش کرده و یا فیلم تماشا می‌کنید، بهتر است که از بلندگوهای خارجی و یا هدفون استفاده کنید.

• کیبورد و تاچ پد
تمام مدل‌های خانواده VAIO E از کیبوردهای جزیره ای با کلیدهای بزرگ و جدا از هم استفاده می‌کنند. کیبورد مدل‌های 11.6 و 14 اینچی دارای بخش عددی جداگانه نبوده ولی کیبورد مدل‌های 15.6 اینچی دارای این قسمت مجزا می‌باشند. فاصله بین کلیدها بسیار زیاد بوده و چیدمان کلیدها فوق العادست! به همین دلیل، خطاهای تایپی هنگام تایپ کردن با VAIO E بسیار کم بوده و در مجموع حس بسیار خوبی به کاربر القا می‌شود. به علاوه کیبورد اکثر مدل‌های خانواده VAIO E دارای نور پس زمینه می‌باشند که این یک امتیاز بزرگ برای لپ‌تاپ‌هایی در این رده به حساب می‌آید.
در پایین کلید Space، تاچ پد دستگاه تعبیه شده است که سطحی کاملا صاف و صیقلی دارد. حساسیت تاچ پد بسیار خوب بوده و در ضمن از انواع و اقسام فرمان‌های چند لمسی نیز پشتیبانی می‌کند. دو کلید تاچ پد به صورت یکپارچه در بدنه قرار گرفته‌اند و عملکردی کاملا رضایت بخش دارند. اما ابعاد تاچ پد مقداری کوچک می‌باشد و پیشنهاد می‌کنیم در صورت امکان از ماوس به جای تاچ پد استفاده کنید.

• پورت‌ها و اتصالات
از لحاظ تعداد پورت‌ها و اتصالات، می‌توان سری VAIO E را لپ‌تاپ‌هایی کامل دانست. تمامی مدل‌ها دارای خروجی‌های تصویری VGA و HDMI بوده که بر روی لبه چپی دستگاه تعبیه شده‌اند. به علاوه لپ‌تاپ‌های خانواده VAIO E دارای تعدادی پورت USB می‌باشند که تعداد و نوع آن‌ها بستگی به مدل دستگاه دارد ولی تمامی مدل‌ها حداقل دارای یک پورت USB 3.0 می‌باشند که بسیار خوشحال کننده است. از سایر پورت‌های دستگاه می‌توان به پورت شبکه Ethernet و ورودی و خروجی صوتی اشاره کرد.

• سخت افزار داخلی و باتری
مزیت اصلی لپ‌تاپ‌های کاربری عمومی که کاربران خانگی و اداری را در بر می‌گیرد، تنوع سخت افزاری بسیار بالای آن‌هاست. VAIO E نیز از همین قاعده پیروی می‌کند. تنوع سخت افزاری این خانواده فوق العادست و تقریبا می‌توانند تمام سطوح کاربران را پوشش دهند. ارزان‌ترین مدل‌ها، از پردازنده های رده پایین AMD APU و Intel Pentium استفاده می‌کنند و تنها مناسب انجام وظایف سبک مانند مرورگری اینترنت و کار با نرم افزارهای Office می‌باشند. ولی مدل‌های رده بالایی نیز وجود دارند که از پردازنده های بسیار قدرتمند Intel Core i5 و Core i7 و کارت‌های گرافیکی AMD Radeon سری HD 7000 استفاده می‌کنند و به راحتی جوابگوی اکثر محاسبات سنگین بوده و حتی برای علاقه‌مندان به اجرای بازی‌های کامپیوتری نیز مناسب می‌باشند.
سونی همراه لپ‌تاپ‌های سری E یک باتری لیتیوم-یونی ارائه می‌کند. ظرفیت باتری مدل‌های مختلف بسته به سخت افزار داخلی و سایز صفحه نمایش متفاوت است. اما به طور کلی تمامی مدل‌ها شارژدهی متوسط و نسبتا قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشتند. در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi و با روشنایی متوسط صفحه نمایش، مدل‌های مختلف بین 3:30 تا 4 ساعت شارژدهی کردند که میزان خوبی محسوب نمی‌گردد ولی تا حدی قابل قبول است.

• جمع بندی
Vaio E لپ‌تاپ‌های بسیار جذابی هستند و یک ترکیب عالی از قدرت و زیبایی محسوب می‌گردند که به راحتی می‌توانند جایگزین کامپیوترهای رومیزی شوند. طراحی این لپ‌تاپ‌ها واقعا زیباست و هر علاقه‌مند به دنیای تکنولوژی را مجذوب خود خواهند کرد. رقیب اصلی این لپ‌تاپ‌ها، خانواده‌ی K کمپانی ASUS می‌باشد که عملکردی کم و بیش یکسان ارائه می‌کنند.
Sony VAIO SV-E سری لپ‌تاپی در رده‌ی کاربری عمومی، با مشتری‌های متنوع با نیازهای متفاوت و قیمت مناسب است. اگر طراحی و کیفیت ساخت بسیار خوب Sony را می‌پسندید و در ضمن قصد دارید تا لپ‌تاپی با سخت افزارهای مورد نیاز و سایز مناسب خود را داشته باشید، حتما می‌توانید یکی از مدل‌های خانواده E را طبق نیاز خود انتخاب نمایید.

:: نقد و بررسی Sony Vaio E1513RCX
طراحی فوق‌العاده زیبا
کیفیت ساخت بالا
پورت‌های فراوان
بلندگوهای با کیفیت
کیبورد و تاچ پد بسیار خوب
قیمت مناسب

:: نقد و بررسی Sony Vaio E1513RCX
عملکرد نسبتا ضعیف صفحه نمایش
شارژدهی متوسط باتری
  Heart B0z0rG Heart
 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
:: نقد و بررسی Sony Vaio E1513RCX - IM@N - 23-08-2013، 15:31

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بررسی لپ تاب های روز دنیا (Dell)
  نقد و بررسی 10 لپ‌تاپ اولتراپرتابل برتر
  بررسی Lenovo W540: خشن، قدرتمند و خستگی ناپذیر
  بررسی لپ تاپ Asus X451CA : زیبای خوش قیمت !
  بررسی اولترابوک GIGABYTE U35F: جذاب و همه فن حریف!
  بررسی لپ تاپ DELL Inspiron 15R: پر مدعای قدیمی!
  بررسی لپ تاپ GIGABYTE P25W: پادشاه بازیها!
  مشخصات و بررسی لپ تاپ های AsuS
  :: نقد و بررسی ViewSonic ViewPad 7 - 3G
  :: نقد و بررسی Fujitsu LifeBook S761-A

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان