امتیاز موضوع:
  • 48 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

متهم داغ با حضور ☪MR.WINNER☪"

.نظرتون چه اسم دیگهـ بمن میخوره و چرا؟هنگامهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
متهم داغ با حضور  ☪MR.WINNER☪"
2.از دوستی با من خوشحالید؟چرا؟

نه خسلی ناراحتمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیلش اینه که تو معرکه ایدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
3.یه لقب برای من؟فَـهـی بُزهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به دل نگیردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
4.بهترین و بدترین اخلاقم.
ستی راس میگه ساده ای
و بهترین اخلاقت اینه که خیلی سرحال و شادی
5.یه نصیحتـ دوستانه؟
زندگیو اسون بگیر و همیشه همینطوری باشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
6.تو تصوراتت قیافه من چه شکلیه؟؟؟؟؟(کاملا توضیح بده)
عکستو دیدمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
7.از مدیریت من راضی هستی؟؟؟؟؟؟ اگه نیستی دلیلشم بگو:|
خیلی مدیر فعال و عالی هستی خیلی هم اخلاقت برای مدیریت خوبه..
مدیر معرکه ای هستیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
8.رنگ شخصیت من.+دلیلش
قرمزدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی رنگ شادیهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
9.اگه بزرگترین تجربهـ ــتُ بخوای بهم بگی،اون چیه؟؟
10 تا بستنی تو یه روز نخوردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
10.ی کتاب بهم معرفی کن.
کتاب چیه اصن؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11.ی انتقاد از رفتارم؟؟
نداری=))))
12.یسوالی که همیشه ذهنتُ مشغول کرده رو بگو تو پ.خ جوابتُ میدم.
چرا خَر بُزه؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
13.تیکه کلامم؟؟؟؟
تولدت مدارکدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
14.بدترین خاطرتت با من؟؟؟؟؟؟
اونموقعی که گفتم چن رو دیه تولدمهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
15.بهترینش؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
16.بزرگترین آرزوت برای من؟
خوشبخت و موفق شیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
17.بهترین تاپیکی که از من خوندی؟؟؟؟
کاش یک زن نبودم و جهنم خود خواهی خود اون عزیزم مرا هنوز دوست داریدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
18.تو دوستی از 10 بمن چند میدی؟؟؟؟10دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
19.سوالام خوب بود؟؟؟؟؟؟بد نبوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
20.بنظرت 20تا سوال یکم زیاد نیس؟؟؟؟؟؟نــعدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، aCrimoniouSs ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: متهم داغٍ با حضور . روشا2012 - Mason - 21-08-2013، 21:20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان