21-08-2013، 18:06
(21-08-2013، 18:01)~S0meOne~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2013، 17:57)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میترسم جر بخوری .. چن نفرو میارم که پست بر بیان =))
عزیزم مامان آبجیت از روپام پاشدن میتونی درباره مادربزرگت حرف بزنی منم یادمه آخرین بارکه به مامان بزرگت حرف زشت زده خونی مالیت کردم ازعقب میخوای تکرارکنم؟
کونده نتی تخم داری بیابیرون نت کل خاندانتوباهم بکنم
اگه اینقد دلت میخواد ک.ن بدی (:
(21-08-2013، 18:02)No Name 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2013، 17:57)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2013، 17:55)~S0meOne~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم مامان آبجیت از روپام پاشدن میتونی درباره مادربزرگت حرف بزنی منم یادمه آخرین بارکه به مامان بزرگت حرف زشت زده خونی مالیت کردم ازعقب میخوای تکرارکنم؟
(21-08-2013، 17:53)^^ No One ^^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ننه ی ج... که فعلا درگیره تا فردا صب =))
ننه بابای این بچه ک** کجاس بیاد جمعش کنم خراب کاری کرده تو خودش =))
باباشو نمیدونم (:
کونده نتی تخم داری بیابیرون نت کل خاندانتوباهم بکنم
برآدر (:
اونجآرو نگه دآر فعلا نیآزت میشه (:
هر سورآخی دیدی نکن توش فوری (:
(21-08-2013، 18:04)^^ No One ^^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اومدم ببینم کدومتون تخمشودارین که خودتونو نشون بدین
نقل قول: آخه کیری پیری دهنتو وقتی بازکن که تنهاکسی که روننت نخوابیده دیوارخونه داداشمه کونده نتی تخمشوداری گنده ترازدهنت بیرون نتم حرف بزنی؟داشتی که نت نمیومدیجالبه نمیدونم چرا اینی که تخمشو میگه داره اینجا لش شده =))