24-04-2012، 23:02
نقل قول: چرا از دید تو اون شکلکه منم؟؟؟؟همینطوری یادت افتادم
نقل قول: دید و نگاه و باورت رو در مورد چیز های پایین بیان کن.(خلاصه بگو بد هست خوب...برو گمشو و.... هست یا کمی توضیح بده)سیاست:دروغ
نازیسم:اراده،شجاعت
کمونیسم:ازشوروی هامتنفرم ولی کمونیسم چینی هاخیلی بهتره بااینکه جفتشون ایرانو به نوعی استعمارکردن ومیکنن
بدترین چیزشون بی خدابودنشونه ولی گاهی لازمه تویک کشورانقلاب کمونیسم هاصورت بگیره تااون کشورپیشرفت کنه مثل چین یاکره شمالی
امپریالیسم:گاهی واقعالازمه خصوصابرای ما
کاپیتالیسم:آمریکای فعلی
دیکتاتوریسم:فقط به معنی تک حذبی بودن نیست به نظرمن نبودحذب های مخالف هم دیکتاتوریسمه
فمنیسم:دورش تودنیاتموم شده چون خانم هابه حقوقشون رسیدن به جزتعدادی ازکشورها
دموکراسی:درهیچ کجای دنیاوجودنداره
جنگ:یک جنگ دیکه کافیه تاکل نسل بشریت منقرض بشه وازهمه بیشترهم الان لازمه
درکل دنیابه جنگ رومیشه مثل معتادبه موادتشبیه کرد الان هم دنیابهش موادنرسیده یه جنگ دیگه به زودی راه میفته کی باکیه خدامیدونه
صلح:تخیل
اتی(eti):جان؟؟؟
ماریجوآنا:سلطون خیلی دوست داره
پنت بال:جنگ مجازی
فوتبال:جنگ واقعی
نقل قول: فرید:دست شما درد نکنه. نژاد پرست هم شدیم. نازی هم شدیم؟؟؟!!! این دیگه خیلی بد بود. من یک عمر با نازیسم مقابله کردم. فاشیستش رو شاید ولی فقط در مورد چندی از ادم ها فاشیست میشم.[/quote]
نازیسم
فاشیسم
نژادپرست
یهودی ستیز
ازاعضای سابق وفراری وافن اس اس که الانم لورفته جاش ازانجمن فرارکردهBig Grin
شوخی کردم پسرخوبیه فقط خیلی امام زمانودوست داره هی غیبت کبری میکنه راه امامشوادامه بدهBig Grin
باشه کومونیسم خوبه؟
اصلابی حذب باشی چطوره؟
(24-04-2012، 13:50)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دشمنم
بدترین دوستت؟
(24-04-2012، 13:55)emma نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای من چه خوشگلم مخصوصا موقعی که اعصبانی میشم چند تا شکلک برای من بذار