نظرسنجی: نظرتون درباره ی این موضوع چیه
خوبه و ادامه اش بدم
معمولی هست و نظر خاصی ندارین
اصلا جالب نیست
بهتره ادامه اش ندم
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خاطراتی از شهدای نسل سومی

کمیل جان!
فصلی گذشت و قصه ی ما برملا نبود زخم عمیق سینه ی ما را دوا نبود یادش بخیر ای همسفر نیمه راه من قلبم شکست اما شکستنش را صدا نبود من ماندم و چشم انتظاری من تا ابد ایام با تو این همه پر ماجرا نبود من ماندم و داغ جدایی و پرواز سرخ تو با که بگویم، غمم یکی دوتا نبود آخر خداحافظ ای تمام آرزوی من رفتی ولی این همه درد سهم ما نبود دیگر بس است خداحافظ ای یار نیمه راه قصه ما که سخت تر از کرب و بلا نبود
همسر شهید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sangariha.com/i/attachments/1/1376246321197184_large.jpg
شهید مصطفی (کمیل صفری تبار)
شهادت :در درگیری های غرب کشور

حجت خیلی شوخ بود چه موقعی که باهم بودیم تو ایام راهیان نور چه موقع هایی که پیش هم نبودیم با رفقایی که باهم بودیم شوخی می کرد، یه بار بعد از اینکه ایام راهیان تموم شده بود به یکی از بچه ها از یه شماره ناشناس زنگ زده بود و گذاشته بودش سرکار حجت بهش گفته بود که از ستاد زنگ میزنه و میگه قراره یه قرعه کشی کربلا انجام بشه.

بنده خدا کلی ذوق کرده بودو رسیده بود خب باید چیکار کنم، بهش گفت که مشخصات بده وارد سیستم کنم ببینم اسمتون در اومده یا نه اون بندنه خدا هم که باور کرده بود مشخصاتش رو میگه حجت هم اینور کاملا عادی و جدی برخورد می کرد بعد از چند دقیقه بهش گفت بله بهتون تبریک میگم اسم شما در اومده ، اون رفیقمون خیلی خوشحال شده بود و رسید که باید چیکار کنم حالا مدارک چی میخواد چیکار کنم، بهش یه سری مدارک گفته بود و اگه اشتباه نکنم گفته بود ۲۰ تا عکس باید بفرسته و... بنده خدا بعد از تلفن به تمام فامیلش داشت خبر میداد.....

چند دقیقه بعد از همون شماره زنگ زده بود بهش و شروع کرده بود به خندیدن.... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sangariha.com/i/attachments/1/1374489388769616_large.jpg
شهید حجت الله رحیمی
شهادت:سال 90 ژایگاه دژ خرمشهر
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
خاطراتی از شهدای نسل سومی
پاسخ
 سپاس شده توسط mahdi.ir ، mohsenniceboy ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ ، good girl*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: خاطراتی از شهدای نسل سومی - gomnam - 15-08-2013، 8:34

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ♡♡شهدای فراموش شده در دنیای مجازی♥♥
  پاسخ به ابهامات دفن شهدای گمنام
  شهدای کمیل » افسانه های واقعی!
  تکان دهنده ترین خاطره تفحص شهدای فکه
  معرفی شهدای شاخص بسیج در سال 94 +زندگینامه
  تنها گلزار شهدای آبی ایران
  خاطراتی که این قطعات زنده می کنند
  شهدای لشکر 25 کربلا در عملیات والفجر شش
  دیدار رهبر انقلاب با خانواده های شهدای خراسان شمالی