13-08-2013، 9:31
(12-08-2013، 22:03)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-08-2013، 21:57)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-08-2013، 0:31)☼Mehrzad☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی خب شما می خوای چیکار کنی؟اون کسی که به اسلام اعتقاد داره نباید چنین عکسی رو بگیره یا توی اینترنت پخش کنه.فرید راس میگه دلش خواسته
(12-08-2013، 0:25)arbab1376 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به ما ربطی نداره.
(12-08-2013، 0:23)☼Mehrzad☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشالا که باشه
حالا زیاد خودتو ناراحت نکن فتوشاپه...:301:
ضمنا به عنوان یه فردی که به اسلام ایمان داره شما به هیچ وجه حق نداری در مقابل اتفاقاتی که میافته بگی به من چه
OK؟
چه فتو شاپ یاشه چه نباشه.
حالا چرا گذاشتی تو تصاویر دیدنی مگه این دیدنیه.خیر سرت به اسلام اعتقاد داری
بهتره توهین نکنی!!!!!
اگرم داشته باشه یا نداشته باشه کاملا به خودش ربط داره
دوست عزیز منم هم همین نظرو دارم ولی داره میگه نباید بگیم به من چه.اول باید خودتو درست کنی