امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا اصلا بحرینی وجود داشت که ,واگذار شود؟!

(08-08-2013، 14:35)چه گوارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خدمات پهلوی ها رو می دانم
ولی بعضی ها پهلوی رو مثل هخامنشیان می دانند (از لحاظ ابادانی و قدرت )

شکی در این نیست که قدرت خاندان پهلوی تحت سلطه روس - انگلیس و امریکایی ها بوده و تقریبا استقلال عمل خاصی برای پهلوی ها نبود
نمونه اشکار ان تمایل رضا خان به المان ها که چندان هم به درخواست متفقین توجه نکرد و با ذلت سرنگون و خاک کشور ایران بین ملل متفقین تجزیه شد .
محمد رضا هم که حکومت خودش رو مدیون امریکا بود و اگه اون هم به رسم پدر بر خلاف خواسته های غرب عمل می کرد سرنگون می شد .

رضا شاه ارزوی داشت ایران مثل ترکیه بشه ولی نمی دانست ایران اصلا شبیه ترکیه نیست

و من هم باز از لفظ رضا قلدر استفاده می کنم چون با قلدری حکومت رو تصاحب کرد (البته کمک دولت انگلستان رو نباید فراموش کرد )

کلا من با تاریخ معاصر ایران مشکل دارم
جناب چه گوارا  حرف این جا نیست که پهلوی ها چه خدمتی انجام دادن یا تحت سلطه چه کسانی بودند حرف این جاست که بحرین واگذار نشده !
و اما در مورد پیروی از ترکیه !رضا شاه اگه از ترکیه تقلید میکرد هیچ وقت کشف حجاب نمی کرد !
یک نکته رو خدمتتون عرض کنم که  ولي زماني‌كه رضاخان ميرپنج از قريه آق‌بابا قزوين به راه مي‌افتاد يه طرف تهران كه كودتا كند، روح دولت انگلستان و وزارت خارجه آن كشور هم در جريان اين كار نبود.

آیا اصلا بحرینی وجود داشت که ,واگذار شود؟!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ERF@N
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آیا اصلا بحرینی وجود داشت که ,واگذار شود؟! - Łost Đλtλ - 08-08-2013، 21:52

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان