08-08-2013، 20:29
(08-08-2013، 20:23)forugh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس بیام عکس خودمو بزارم این جا!! :|
(08-08-2013، 20:19)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نهههههههه -_-
(08-08-2013، 20:17)forugh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آهان فکر کردم اینو میگی... باشه...
میگم قیآفتو اون طوری نکن تو دوبآره اون شکلک خزو میزآری؟! :|
حالا خوشگل شد آواتارت...
(08-08-2013، 20:17)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بی ادب!!!
کجاشو دیدم پری ؟=(
اونم نزآآآآآآآآآآآر :/
کلا از اینآ استفآده نکن -_-
:cool:
(08-08-2013، 20:24)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مخاطب دیگه نداری تو به من گیر میدی...
(08-08-2013، 20:15)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2013، 20:11)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینی که تو میگی بازیگر مورد علاقمه...
(08-08-2013، 20:09)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مریم آواتارت بده عوضش کن...
ســــLـــم..|:
عاغا..دیرو دستم ی طوری پاره شد ک خودمم تو کفم 0_0
راسی معدمم درد موکونه -_-
کلا دلم درد موکونه -_-
راسی آواتار تو هم شبیه میمون با ریشه -_-
تو فیلم جنگو رو ببینی یه همچین حرفی نمیزنی دیگه...
.
.
.
.
راستی این قدر از اینایی که کل شکلکا رو الکی میزارن بدم میاد!!!
دستم درد می کنه|:
انگشت شصتمم این جوری شده|:
الان نمی تونم خوب تایپ کنم|:
ای خدا|:
اوووووووپس -____________________________________________-
چ قدر حرف می زنی صادق -___________________-
الان باید یکیو صدا کنی بیاد بوسشون کنه...
پس شوهرت کو؟؟