17-04-2012، 23:28
نقل قول: ببین هم من میدونم و هم خودت که تو در حدی نیستی که بخوای اطلاعات ویکیپدیا رو ویرایش کنی ،پس چرت نگو و دهنتو ببند،در ضمن من قد بابات سنمه پس درست صحبت کن تا جوابت رو درست بدم،من جواب میدم و لینک میدم به منبعش بقیه هم ببینن پس تو هم فقط آدرس نده و لینک همون صفحه سایت رو بذار تا بقیه بخونن و نظر بدن نه اینکه آدرس سایت رو میذاری و میخوای برن کل سایت رو بخاطر خالی بندی هات نیگاه کنن تا شاید مطلبی که تو میگی توش بود!!! ،اگه خالی نبستی در مورد اون وبلاگها آدرس همون صفحه وبلاگ رو بذار!نمیتونی توبخش مربوطش پیداکنی؟
درست صحبت کنامن دهنم بازبشه بسته بشونیستا
بابای من 60سالشه یعنی تو60سالته؟فکرکنم من جای پدرجنابعالی باشم !!!
من کل ویکیپدیاروهم بخوام ویرایش میکنم مشکلیه؟
اطلاعات خودمورواطلاعات ویکیپدیامونتاژکردم منظورمواصلامیفهمی؟
نقل قول: مثل اینکه یادت رفته این آدرس رو تو تاپیک مقایسه قدرت نظامی ایران و اسرائیل بهت دادم ،چطور شد اونجا که میگفتی ویکیپدیا نامعتبره ولی حالا که خودت میخوای ازش مطلب بذاری معتبر شده!!!! در ضمن این فقط به عقل ناقص تو میرسه که نا معتبره وگرنه همه میدونه ویکیپدیا یه منبع کامل و معتبره!چراحرف تودهن من میذاری من هنوزم میگم نامعتبره
اگه عقل من ناقصه مال تودیگه چیه!
نقل قول: ببین کری نخون و جواب بده!تو قد این حرفا نیستی که به من بگی بچه ،اگه اطلاعات نظامی این چرت و پرتاییه که تو میگی من قبول دارم که هیشکی اندازه تو اطلاعات نداره تو رو خدا اینقد حرف تلوزیون آمریکا و تلویزیونای خارجی رو نزن،بیا همین زبون فارسی رو بفهم و بعد برو خارجیش رو نیگا کنتوکه نمیدونی اطلاعات نظامی چیه بهتره سرتوبندازی پایین ساکت بشی
بیا قربون شکلت اینجا رو بخون تا بفهمی چیزی بارت نیست،اطلاعاتی که برات گذاشتم این منبعشه،اگه ادعا میکنی چیزی حالیته تو همین سایت پایینش تو بخش نظرات نظر بده تا جوابت رو بشنوی!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F-22 Raptor (دزد آسمان / جانور شکاری)
همونارومیگن اطلاعات نظامی ببین کوچولومن چهارسال درس این چیزاروخوندم توخواهشابرای من شاخ شونه نکش که به قول یه شاعرخوبی ........
بی خیال
من دوست دارم تلویزیون خارجی ببینم بازم مشکل؟
توقداین حرفانیست که جوابتوبدم جوابتومیدم فقط به خاطراینه که چرت وپرتات نره تومغزاین کاربرای محترم چون ایناهرکدوم تویه زمینه ای برای خودشون خبره ان
آره دیگه همین
نقل قول: اینم یه عکس که نشون میده آمریکاهنوزاف14دارهاین چه ربطی داشت به بحث ما،کی اینجا حرف F14 زد!!!!!!!!!!!
اف14پشت رپتورکاملامشخصه بارنگ آمیزی نیروی هوایی آمریکا
نقل قول: عزیز من اینجا جای خالی بندی و کری خوندن نیست،در ضمن اینقد چرت نگو خلبانم و ...به خدا یکی دیگه این سایت رو تو گوگل سرچ کنه نمیگخه کدوم احمقی اینا رو نوشته!تو فعلا سعی کن درست رو بخونی ایشالا بزرگ شدی حتما خلبان میشیبرام مهم نیست تویکی چی فکرکنی که چیزی که میگم هستم یانه
خوب هستم تاچشمات دربیادخیلی بهش علاقه داری زحمت بکش بشو
من اینهمه سال زحمت نکشیدم جون نکندم که هرکس وناکسی مثل تویکی بیادبه ریش من بخنده
فعلاهم دارم برای کاربران محترم اینجاکاپکیت هرجتی که توایران هستوآموزش میدم فکرنکنم یه آدم عادی بتونه خلبانی آموزش بده اینطورنیست عزیزم؟
پس بایدکف پای منوماچ کنی که هرروزتوگرماجون میکنم تانگاه دشمن به خواهرومادرتونیفته ولی افسوس که هروقت آدمایی مثل تورومیبینم ازخودم می پرسم برای کی جون میکنم؟ایناجه میفهمن زحمت چیه
نقل قول: به خدا 9 ساله تو این فرومای نظامی پست میدم خالی بندی دیدم ولی نه تا این حد،تو چه جور خلبانی هستی که فرق بین بمب افکن و جنگنده شکاری رو نمیدونی!(تو اون یکی تاپیک یادت هست چی نوشته بودی که!!!)در ضمن کدوم خلبان وقتش رو داره بیاد تو یه فروم عمومی اینقد خالی ببنده،غیر از اون اگه فقط سربازیت رو میرفتی تو آموزش حفاظت اطلاعات بهت میگفتن که نری تو یه فروم عمومی بگی من خلبانم و هر کی دوست داره ببرمش محل کارم و هواپیمایی که سوار میشم این شکلیه و ....،خداییش خیلی پر رویی،نگفتی یه نظامی اینا رو بخونه چی میگه!:229:سرجمع 9سالت میشه عمو؟فکرنکنم!14پرپرش
چی نوشته بودم؟نه بگودیگه؟مرگ من بگوجون من بگوچی گفتم؟چاخان موقوف حرف هم تودهن من نذار
بروبچه من حفاظت اطلاعات روگذروندم چیزی هم راجع به فعالیت عمومی تواینترنت نگفتن
فقط نبایداسرارنیروی های مسلح روفاش کنم وتاحالاهم نکردم
حفاظت اطلاعات برای حفظ اسرارنظامیه نه شغل آدم!بروتوفروم های بزرگ بگردهزارتاخلبان دیگه پیدامیکنی فقط من نیستم توفروم ترفندستان من سه تاخلبان دیگه پیداکردم تازه توفروم های دیگه بیشترهم هست توانجمن هوانوردی فراوونه وبلاگ های خلباناتواینترنت هست خوب شماکه زبونت اینقدرقویه یه کم هم به چشمات برس وبروببین
میبینی که من هرشب معمولا8تا11میام تاوقتی هم که ترفیع نگرفته بودم بعضی شب هااصلانمیومدم حتی روزهایی روهم که جدیداسرکارنمیرم بازهم دیرمیام!
دوست عزیزالان بیست سال پیش نیست الان همه فعالیت اینترنتی روجزتفریحشون میدونن وحق هرآدمیه که تواینترنت فعالیت داشته باشه حتی کارمندای وزارت اطلاعات!
هنوزم سرحرفم هستم دوست داری بیاببرمت
برو1000تانظامی بیاراینوبخونه ببینم چی میخوادبگه
اگه انشاالله یه روزی مدیرشدی آی پی منوچک کن آخرش تک رقمیه یعنی سهمیه ای سپاه پاسدارانه پس زیرنظرمستقیم سپاهه هرحرف نابه جایی بزنم کلکم کندس ازاین بابت نگران نباش
واالله من پرروم یاتوکه میای میگی من الم بلم جینبل
م توهیچی نیستی؟
خندیدیم!!!
نقل قول: نه عزیز انکار نمیکنم اگه همونا رو بذاری و از خودت اضافه نکنینه باباشماوانکار؟آخه انکارمیکنی؟نه بابابی خیال!
نه قربون شکلت من ادعایی نداررم ،فقط وقتی میبینم اینقد داری خالی میبندی زورم میگیره جوابت رو ندم چون اینجوری همه رو خر فرض میکنی و خودت رو زرنگ!
در ضمن خودت رو با بقیه جمع نبند چون اینایی که من دیدم خیلی خیلی از تو عاقل ترند و از جوابایی که به پستات دادن معلومه!من تو این سایت خالی بندی غیر تو نمیبینم!!!!!!!!!!!!!
اصلاهم ادعانداری این یکی که کاملامشخصه!
زورنزن یهویه اتفاق ناگواری میفته دوست نداری جواب نده مجبورهم نیستی!
من یه مطلبومیذارم هرکی عاقل باشه خودش میگیره
ودرضمن من بامطالب اصلی ویکیپدیاثابت کردم شفق نسل پنجمه نه بانوشته های خودم
پس ساکت
جدی نمیبینی؟یه نیگاتوآینه بکن!دیدی!
من هیچ ادعای عاقل بودن نکردم شایدهمه کاربرای اینجا(البته به جزشما)ازمن عاقل ترباشن
جوابایی که دادن باجواب روبه روشده وهیچ سوالی بی پاسخ نمونده
نقل قول: بقیه پستات رو خوندم و دیدم هر وقت کم میاری همینو میگی میخوای 1000 تا سوال ازتون بپرسم چیزی بارته همینا رو جواب بده،سوال رو با سوال جواب نمیدن نابغه!من سوالوباسوال جواب میدم مشکل داری؟حالاسوال منوجواب بده دوست داری 1000تاسوال ازت بپرسم؟
اصلا تو رو در حد لقمه نمیبینم که بخواد گندت باشه،تو یه صفحه ای که در مورد رپتور نوشتم بخون و حفظ کن 200 تاش پیشکش
پس چشات ضعیفه عینک نشه فراموش
توفکرکن من کم آوردم جلوت بروبرای دوستات هم تعریف کن آفرین
نقل قول: در ضمن بخوای چاک دهنت رو بیش از حد باز کنی در حد خودت جوابت رو میدم
نگوتوروخدامی ترسم!
توبخوای به من حرف بزنی بایدخودکشی کنم!
درحدی نیستی که اصلاجوابتوبدم این بارهزارم!
منافقایی مثل شماروزیاددیدم عوض بشونیستید!
یک باره دیگه میگم من اینهمه جون نکندم که آدمی مثل توکه ازنظرمن امثال توهیچ ارزشی ندارن بیادمنوسین جین بکنه!