یه کم تومطلب دقت کن
گفتم براساس اطلاعاتی که خودم وارتش وویکیپدیاداده مطلب ویکیپدیارو ویرایش کردم
توخودت بچه ای وسالهاست عقلتودادی دست بچه بعیدنیست به حرف بچه هاهم گوش بدی
خوددوستان میتونن تشریف ببرن ویکیپدیایعنی اینجا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%81-%DB%B2%DB%B2_%D8%B1%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1
که بفهمن داری توروزروشن دروغ میگی
آخه چی بگم بهت که اندازه بچه اطلاعات نظامی نداری
هواپیمای رپتوریاهرهواپیمایی نمیتونه بیشترازچندثانیه باسرعت5ماخ حرکت کنه
توبااون اطلاعات نظامی ناقصت میخوای بامن کل کل کنی؟نه بابابخندیم الان؟
کلا189فروندرپتورساخته شده چجوری مینویسی 380تا؟؟؟؟؟
تازه همون189تاهفتادتاش قراره به کشورهای ژاپن وکره جنوبی فروخته بشه!!!
این خبروخیلی وقت پیش تلویزیون ایران وتلویزیون های خودآمریکاهم اعلام کردن انشاالله تلویزیون که میبینی؟
تولیدرپتورهم فعلامتوقف شده وآمریکابه اف15واف14وشایدم اف18برگشته
5/1ماخ

8ماخ!!!!!!!!!!!!این دیگه موشکه!!!!

اینم یه عکس که نشون میده آمریکاهنوزاف14داره
اف14پشت رپتورکاملامشخصه بارنگ آمیزی نیروی هوایی آمریکا
نه باباکی بهت رسوند؟؟؟؟؟؟خودت فهمیدی؟؟؟آفرین باباتوچه باهوشی
من که نگفتم ازجونم سیرشدم ویه دوربین ورداشتم رفتم وسط پادگان نظامی
ببین جیگرمن خودم داخل کابین شفقوحفظم ازحفظ میتونم برات بگم چی کجاست چشم بسته میتونم باهاش پروازکنم پس دستاتوبذارپشتت سرتوبندازپایین سکوتورعایت کن ،آره ممنون میشم
اون آزمایشیه نه آموزشی
آزمایشیش مال سال2008هست تومتن خودویکیپدیاتومتنی که گذاشته نوشته که سال2008به صورت آزمایشی واردشدوسال2010واردناوگان هوایی ایران شد
پس شمااول متنوبخون
1.هرچی که دیروزگفتی معتبره فرداانکارمیکنی
2.خودتومهندس هوایی میدونی میایی توجمع مابحث میکنی؟
بله ایران پیشرفت کرده توهمه ی صنایع حتی نیروی دریایی وهوایی
بچه جان لقمه گنده ترازدهنت برداشتی من فقط دویست صفحه راجع به رپتورخوندم وامتحان پس دادم توکه یه صفحه ویکیپدیاهم ناقص خوندی به من میگی؟
بابامرسی رو
مقایسه به عهده ی دوستان
گفتم براساس اطلاعاتی که خودم وارتش وویکیپدیاداده مطلب ویکیپدیارو ویرایش کردم
توخودت بچه ای وسالهاست عقلتودادی دست بچه بعیدنیست به حرف بچه هاهم گوش بدی
خوددوستان میتونن تشریف ببرن ویکیپدیایعنی اینجا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%81-%DB%B2%DB%B2_%D8%B1%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1
که بفهمن داری توروزروشن دروغ میگی
آخه چی بگم بهت که اندازه بچه اطلاعات نظامی نداری
هواپیمای رپتوریاهرهواپیمایی نمیتونه بیشترازچندثانیه باسرعت5ماخ حرکت کنه
توبااون اطلاعات نظامی ناقصت میخوای بامن کل کل کنی؟نه بابابخندیم الان؟
کلا189فروندرپتورساخته شده چجوری مینویسی 380تا؟؟؟؟؟
تازه همون189تاهفتادتاش قراره به کشورهای ژاپن وکره جنوبی فروخته بشه!!!
این خبروخیلی وقت پیش تلویزیون ایران وتلویزیون های خودآمریکاهم اعلام کردن انشاالله تلویزیون که میبینی؟
تولیدرپتورهم فعلامتوقف شده وآمریکابه اف15واف14وشایدم اف18برگشته
5/1ماخ

8ماخ!!!!!!!!!!!!این دیگه موشکه!!!!

اینم یه عکس که نشون میده آمریکاهنوزاف14داره
اف14پشت رپتورکاملامشخصه بارنگ آمیزی نیروی هوایی آمریکا
نقل قول: نه عزیز اینایی که نوشتی رو مقایسه کن با اطلاعات منبعش،تو اینا رو از اینجا کپی کردی و هر جوری دوست داری روش توضیح میدی،منبعش رو گذاشتم تا بقیه بخونن و ببین چه چیزایی رو از خودت اضافه کردیزحمت نکش خسته میشی خودم منبعشوگذاشتم به همین دلیل هم گذاشتم که انسان هایی مانندشماجایی برای بهونه نداشته باشندولی قربونش برم روکه نیست!
نقل قول: ،عکس هایی هم که گذاشتی یکی مال همون ویکیپدیا هست که سمت چپ بالای صفحه هستش و اون یکی هم مال فیلمیه که همون زمان ساختش از تلویزیون پخش شد و الان تو سایتها همه جا هستشمن عکسای شفقوتوکامم دارم نیازی به کپی نیست هرهواپیمایی که توعمرت اسمشوشنیدی یانشنیدی رودارم
نه باباکی بهت رسوند؟؟؟؟؟؟خودت فهمیدی؟؟؟آفرین باباتوچه باهوشی
من که نگفتم ازجونم سیرشدم ویه دوربین ورداشتم رفتم وسط پادگان نظامی
نقل قول: ،این کلیپ رو ببین تا خودت ببینی عکسات از کجاست،تو اگه از یه جایی کپی میکنی همه چی رو کپی کن نه اون قسمتی که دوس داری!چیزایی روکه مربوط به موضوع بودکپی کردم ازسایتی هم کپی کردم که همتون گفتیدمعتبره والان داریدانکارش میکنید!
ببین جیگرمن خودم داخل کابین شفقوحفظم ازحفظ میتونم برات بگم چی کجاست چشم بسته میتونم باهاش پروازکنم پس دستاتوبذارپشتت سرتوبندازپایین سکوتورعایت کن ،آره ممنون میشم

نقل قول: ،زیر همون عکسش مگه نمیبینی نوشته وضعیت کنونی :آموزشی،لااقل یه منبع رو کامل بخون و بعد روش نظر بدهای وای دیدی خودکارندارم یادداشت کنم
اون آزمایشیه نه آموزشی
آزمایشیش مال سال2008هست تومتن خودویکیپدیاتومتنی که گذاشته نوشته که سال2008به صورت آزمایشی واردشدوسال2010واردناوگان هوایی ایران شد
پس شمااول متنوبخون
نقل قول: ،این وبلاگهایی که گفتی کجاش شفق رو با جنگنده های نسل پنجم مقایسه کردناسم سایت هارونوشتم انشاالله که خوندین؟
نقل قول: ؟لینک همون صفحه رو بذاراسم وآدس سایت هاموجوده گوگل هم دم دسته
نقل قول: ،من نمیدونم مشکل تو چیه که دوس داری اینا رو این همه گنده کنی،ایران پیشرت کرده ،خیلی زیادم پیشرفت کرده و اینو همه میدونن،ولی تو صنایع دفاعی مثل پدافند هوایی و غیره نه اینایی که تو نوشتی،مشکل جنابعالی چیه که:
1.هرچی که دیروزگفتی معتبره فرداانکارمیکنی
2.خودتومهندس هوایی میدونی میایی توجمع مابحث میکنی؟
بله ایران پیشرفت کرده توهمه ی صنایع حتی نیروی دریایی وهوایی
نقل قول: معلومه از رپتور هیچی نمیدونی ،آخه این اطلاعاتی که در مورد رپتور دادی رو با اطلاعات واقیش مقایسه کن:میخوای1000تاسوال ازرپتورازت بپرسم یکیشم نتونی جواب بدی؟
بچه جان لقمه گنده ترازدهنت برداشتی من فقط دویست صفحه راجع به رپتورخوندم وامتحان پس دادم توکه یه صفحه ویکیپدیاهم ناقص خوندی به من میگی؟
بابامرسی رو
مقایسه به عهده ی دوستان