امتیاز موضوع:
  • 48 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

متهم داغ با حضور ☪MR.WINNER☪"

مدیریتت از 10 : 10

شخصیتتـ از 10 : 9

روش گفتـــار : چون داری عادتم میدونی از واژه های فارسی استفاده کنم :11

روش برخــورد : از دیدگاه من کاربرا با رفتار دوستانه خیلی بهتر ارتباط برقرار میکنن تا ی مدیر جدی.
(همینطوری خوبهـ)

_بلهـ که دوستـ دارم بمونی..اگر بری کارای انجمن روهم تلمبار میشهـ چون صابر خیلی کم میاد و پورمن هم که هیچی.

_نه صلـــــا این یکی تو کارتـ نیستـ(یبار سر همین تو گ.آ باهاتـ دعوام شدBig Grin)

_بهتـ میخوره که 17 نزدیکآی 18باشــی...

_آرهـ حتمـــــا رای میدم..(البته باید خودتُ ثابتـ کنی به مردم..چون مدیریت ی انجمن کوچیکـ تا ی کشور خیلی متفاوتهـ)

_کتـــابی که بهت پیشنهـــــاد میکنم : قورباغه را قـــــورت بده از برایان تریـــــسی

_امیدوارم همینطوری بی ریــــا بمونی و با کسی که دوسش داری همیشه شاد باشی..♥

_شکلکتـ:rding

_بدی از تو؟؟؟؟؟؟ نه خداوکیلی.

_بهترین خاطرم : نمیدونم چقد تاثیر داشتهـ اما همون روزی که با پارمیـــدا گفت و گو کردم (موضوعشُ نمیگم خود فرید میدونه)

_از چی تو بدم میـــــاد: از اینکه همش میگی دست راست صابری ..انگار که میخوای این موضوع پتک کنی تو سرم...:nea:

_حالا از چی خوشم میــــاد: از مسئولیت پذیری و بی ریا بودنت

_آواتارت: بمن این حسُ میده :بین اینهمه آدم متفاوت باش که خودش به آدم روحیه میدهـ.

_امضــــات: خوبه چون من هربار بخاطر اسپم به کسی اخطار میدم میپرسن که حالا چیکار کنیم که اسپم نشه من باید بگم :مراجعه به اضای فرید _ رومل.

_خدایی برای پیشرفت انجمن داری سعی خودتُ میکنی و اینکه تو دوستی هم چیزی واسه من کم نذاشتی از این بابتـ ممنونم. (100% راضیَم)

_ی نصیحت کوچولو : یکم برای عشقت بیشتر بردباری به خرج بده تا اونم بتونه با مسائلی که خودتم میدونی بهتر کنار بیاد.

_اسمت که فریده احتمالا از اندیشه ها یا شخصیتِ اروین رومل هم خوشت میاد یا الگوته بخاطر همین گذاشتی : فرید_رومل
متهم داغ با حضور  ☪MR.WINNER☪"
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، D-: ، L.A.78 ، parmida.a ، ƝeGaЯ ، ~JaSmIn~ ، яᎧмιиα ، anabita ، Aesthetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: متهم داغٍ با حضور فرید-رومل - aCrimoniouSs - 04-08-2013، 10:33

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان