03-08-2013، 20:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-08-2013، 20:39، توسط FARID.SHOMPET.)
هر کسی یک اندیشه ای دارد.
توهیین به اندیشه های دیگران جایز نیست.
یکی دوست داره با حجاب باشه یا نباشه به خودش پیوند داره. اگه شما خوشتون نمیاد می تونید از این آدم ها دوری کنید.
این روز ها کسایی از حجاب و بی حجابی زبان باز می کنند که خودشون هیچی درباره حجاب نمی دونن.
آهای مخاطب خاص! تو که خودت حجاب نداری واسه چی می پری وسط؟!
چرنده
بررسی کردم تاپیک بسته باشه بهتره چند تا بچه که یک کتاب هم نخوندن و فقط تلویزیون دیدن و حرف های معلم راهنمایی یا دبستانشون رو گوش دادن اومدن دیدگاه میدن!
توهیین به اندیشه های دیگران جایز نیست.
یکی دوست داره با حجاب باشه یا نباشه به خودش پیوند داره. اگه شما خوشتون نمیاد می تونید از این آدم ها دوری کنید.
این روز ها کسایی از حجاب و بی حجابی زبان باز می کنند که خودشون هیچی درباره حجاب نمی دونن.
آهای مخاطب خاص! تو که خودت حجاب نداری واسه چی می پری وسط؟!
نقل قول: منم اول فک میکردم اگه ایران مث بقیه ی کشورا یه کشور ازاد شه که توش حجابی نیس اینهمه دوستیای خیابونی که اخرش منجر به بدبختی دختر میشه این رابطه های نا مشروع وجود نداش اما فهمیدم تو خارج در هر2 دقیقه یک زن توی نقطه ای از امریکا مورد تجاوز قرار میگیره یا 80% از زنای پلیس انگلیس تو شیفتهای کاریشون بهشون تجاوز میشه یا از هر 4 نوزاد یکی نا مشروعه فک نکنم بیشتر از اینم لازم باشه من با پوشش کسی کار ندارم من تو فکر درست کردن خودمم اما دخترا طرز تفکرتونو درست کنید خواهشا بیاین واقعیتو ببینیم
چرنده
بررسی کردم تاپیک بسته باشه بهتره چند تا بچه که یک کتاب هم نخوندن و فقط تلویزیون دیدن و حرف های معلم راهنمایی یا دبستانشون رو گوش دادن اومدن دیدگاه میدن!