01-08-2013، 20:02
اول اینکه فرید الان میاد 4 تا جوابه بچه های این جارو میده و انجمن فرهنگی که خیلی خلوتهمن دارم گفت و گو آزادو اداره می کنم که تو هر یک دیقه دو سه تا تاپیک میزنن حجم کاره من بیشتره
و من درگیره مسائل دیگه ایم هستم
مدیره ارشده اینجا عاقای صابر گفتن موضوع تاپیک بی کیفیتیو میزنی لینکو واسشون کپی می کنی
توقعات شما زیادیه بیایم دلیلشو توضیح بدیم
دلیل کلیش اینه یا تکراریه یا بی کیفیته یا کم محتواس یا جاش اشتباهه
که ما لینکو میزاریم با توضیحات بیشتر متوجه شید مثلا :|
در مورده حمیدم عزیز میدونم اسپم چیه منظورم این بود که این میگه من بخوام لینک بزارم بجا نوشتن کلمه ی بی کیفیت فرقش کجاست که میگه اسپمه :|
متوجه شدی؟
اون لینک همون دلیله بسته شده موضوع شماهاس
حالا بیاید بخونیدش مشکل ما اینه زحمت خوندنشو خیلیا به خودشون نمیدن
مثلا من یه موضوع میزنم جکه
میان میبندش واسم لینک میزارم
میرم اون لینکو میخونم میبینم زده برای گذاشتن مطالب طنز به لینک زیر برید(ینی توی همون یه موضوع باید پست کنیدش نه این که موضوع جدید بزنید)در غیر این صورت موضوع شما بی کیفییته و بسته میشه
وقتی من خوندمش کاملا میتونم درک کنم که چرا موضوعم بسته شده
در مورده رفتارمم میخواید قبول کنید یا نه کاربرا باهاشون با محبت حرف بزنی میان بات دوس شن مثلا به خاطره رسیدن به منافعشون
که نویسنده یا مدیر شن
منم کسی نیسم که با یه غریبه که شما باشی و در اولین برخوردم باشما که معمولا هم میگین چرا موضوع منو بستی(یه سوال فوق مسخره که دلیلش تو اون لینک هست ولی به دلیل تنبلیه دوستان کار به خصوصیم میرسه)بیام بگم مثلا عزیزم گلم فدات شم و اینا بهشون سه ساعتم توضیح بدم
و من درگیره مسائل دیگه ایم هستم
مدیره ارشده اینجا عاقای صابر گفتن موضوع تاپیک بی کیفیتیو میزنی لینکو واسشون کپی می کنی
توقعات شما زیادیه بیایم دلیلشو توضیح بدیم
دلیل کلیش اینه یا تکراریه یا بی کیفیته یا کم محتواس یا جاش اشتباهه
که ما لینکو میزاریم با توضیحات بیشتر متوجه شید مثلا :|
در مورده حمیدم عزیز میدونم اسپم چیه منظورم این بود که این میگه من بخوام لینک بزارم بجا نوشتن کلمه ی بی کیفیت فرقش کجاست که میگه اسپمه :|
متوجه شدی؟
اون لینک همون دلیله بسته شده موضوع شماهاس
حالا بیاید بخونیدش مشکل ما اینه زحمت خوندنشو خیلیا به خودشون نمیدن
مثلا من یه موضوع میزنم جکه
میان میبندش واسم لینک میزارم
میرم اون لینکو میخونم میبینم زده برای گذاشتن مطالب طنز به لینک زیر برید(ینی توی همون یه موضوع باید پست کنیدش نه این که موضوع جدید بزنید)در غیر این صورت موضوع شما بی کیفییته و بسته میشه
وقتی من خوندمش کاملا میتونم درک کنم که چرا موضوعم بسته شده
در مورده رفتارمم میخواید قبول کنید یا نه کاربرا باهاشون با محبت حرف بزنی میان بات دوس شن مثلا به خاطره رسیدن به منافعشون
که نویسنده یا مدیر شن
منم کسی نیسم که با یه غریبه که شما باشی و در اولین برخوردم باشما که معمولا هم میگین چرا موضوع منو بستی(یه سوال فوق مسخره که دلیلش تو اون لینک هست ولی به دلیل تنبلیه دوستان کار به خصوصیم میرسه)بیام بگم مثلا عزیزم گلم فدات شم و اینا بهشون سه ساعتم توضیح بدم