امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مقایسـه ی دو زبـان تـرکـی و عـربـی

(23-05-2013، 7:23)Azarbayjanliam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون جمله رو بنده نگفتم که هیچ، اگه کامنت ها رو خونده باشی پاسخی هم در مقابل این جمله به نویسنده دادم.

و اینکه، یعنی واقعاً اینطوری که میگی بوده!!! اِ اِ اِ ببخشید من اشتباه کردم و حد و حدود خودم رو در صحبت با شاهزاده ای مثل شما رعایت نکردم!! منو ببخشیدUndecided
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کدام تجاوز و وحشی گری ها؟ مگر نه اینکه ترکها بیشترین خدمت رو به زبان و فرهنگتون کردن؟ اصطلاحات ترکی رو ترجمه کردن و در قالب شعر فارسی سرودن و باعث غنای بیش از حد زبان و فرهنگتون شدن! و ...

جنابعالی در کدام فرهنگ و تمدن غرق شده بودین؟ سومر؟ گؤک تورک؟ اورارتو؟

یادت باشه که ملل از هم تأثیر می گیرن و باعث ایجاد پیشرفت میشن! تا کی می خوای خودت رو زیر بار دروغ هایی که جز اونها چیزی نشنیدی، خفه کنی؟ عزیز دل دنیا بزرگه، دنیا شهرتون نیست، شما هنوز فرهنگ خودت رو هم بخوبی نمیشناسی، حالا کو تا فرهنگ و زبان ترکها رو بدونی!!

جنابعالی چند کلمه ترکی بلدی؟

ناراحت نشو، ولی انقدر بچه ای که هنوز نمی دونی اسمت یه اسم ترکی هستش؛ با این اوصاف بهتره که عوضش کنی!

نقل قول: من يك ايرانيه وطن پرستم كه ميگم براي تركا و افغانا تو اين كشور هيچ جايي نيست

و در مقابل این جمله ت باید بگم که هنوز بچه ای و به بلوغ فکری و اطلاعاتی کامل نرسیدی. ضمناً با حلوا-حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه، بهتره یه کاری بکنی !!

اگه ميخواي همينطوري بچه بچه بگي جنبه ي خودت رو از حرف زدن دو طرفه نشون ميدي و ميفهمم با چه ادمي بحث ميكنم اگه هم كه ميخواي عينه يك ادم صحبت كني بگو تا باهت حرف بزنم
پاسخ
 سپاس شده توسط Azarbayjanliam
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مقایسـه ی دو زبـان تـرکـی و عـربـی - AyDiN.S - 23-05-2013، 10:07

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان