17-05-2013، 10:43
(17-05-2013، 10:40)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه این اینترنت ایران درست بود ما هممون نفر اول بودیم :|
(17-05-2013، 10:35)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا منم سرعتم جلبکی بود البته پینگمو نیگا نکردم :|
(17-05-2013، 10:33)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2013، 10:27)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه باوووووووو :|
(17-05-2013، 10:23)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرزام دیشب یعنی پوکیدیا =))
میدونستم کجا میری همون جا نشونه میگرفتم تهش عنت کردم شدید =))
نصف شب رفتم مسابقه jump با ادمین کل کل میکردم تهش به فحش کشیدمش اومدم بیرون شانس آوردم بنم نکرد :|
اهم اوهوم :|
خیلی قوی بودن O_O
لگ بود وزغ ! تیر میزدم نیم ساعت بعد به یارو میخورد :|
کم میاری میگی لگ بود :|
اینا که قوی نبودن تو قویاشونو ندیدی :|
فرزام چرا اونجوری بازی میکردی اصلا امتیازاتت رو رست نمیکردی 18 نفر کشته بودی 33 بار مرده بودی =))
من هر 5 نفر که بکشم آزادم 1 بار بمیرم وگرنه رست میدم :|
پینگ م 203 بود الاخ :|
مگه میشه ریست کرد O_o ?
اره اول y رو میزنی بعد rs/ رو میزنی همینجوری بعد رست میشه امتیازاتت :|
رتبتو هم با rank/ نشون میده :|
me/ بزنی بهت میگه چن نفر رو هد زدی چند نفر رو کشتی و ...
ok