12-05-2013، 21:11
(12-05-2013، 21:06)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون وزغی
(12-05-2013، 20:59)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا همه به من میگن وزغ¿
(12-05-2013، 20:57)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پ چی فک کردی دختره ی وزغ :|
(12-05-2013، 20:55)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاله میگم اعتماد به سقفی داری
(12-05-2013، 20:53)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خاله از اونجا که یشیم دخدر خشنگیه و موهاش قشنگه و از همه مهم تر شوهر کرده داری بهش حسودی میکنی
ولی من با ادبم
مگه نه خاله¿
تایید کن
راسی خاله داشتی به کی پ.خ میدادی¿
پسر همسایه¿
همونی که اون کفش تلق تولوقیاتو جلوش میپوشی¿
اشخال روانیمن از اون خوشگل تزم
خواستگارا پاشنه در و کندن من هی رد میکنم
نه بی ادبی
به شوهر مامانت پ.خ دادم
بزن به تخته چش نخوری
با شوهر مامانم چیکار داشتی¿
خاله ی خیانت کار
اسفند دود میکنم بار خودم الان![]()
دارم تو گوش بابات میخونم مامانت و ادم کنه :|
یه سوال فنی بود
اسفند برا منم دود کن خاله
تو گوش بابای ناتنیمبخون مریمو ادب کنه میاد یه جا سلام کنه

اینم یه جواب فنی بود

به تو نمیرسه اسفندمون .. کمه .. گرونه .. پول گاز میاد .. گاز قطع میشه .. بی ناهار و شام میشم .. گرسنه میشم .. بدبختی میکشم .. بعدش میمیرم .. حالا میخوای برا تو هم دود کنم ؟

.gif)
.gif)

به من چه :|