19-04-2013، 10:10
موادلازم برای 2نفر:
سینه مرغ:2عدد
پیازمتوسط:1عددرنده شده
زعفران دم کرده:6قاشق غذاخوری
روغن مایع:2قاشق غذاخوری
ابلیمو:4قاشق غذاخوری
نمک وفلف سیاه:به میزان لازم
موادلازم برای سس ماست
ماست خامه ای:نیم پیمانه
خیارشورمتوسط:1عددنگینی
سس خردل:1قاشق غذاخوری
ابلیمو:4قاشق غذاخوری
نعناساطوری:2قاشق غذاخوری
نان سنگک:نصف خوردشده
روش تهیه:
1_هرنصف سینه مرغ راکمی بکوبیدتاضخامتش یکنواخت شود.
اب پیازرنده شده راباابلیمووروغن مایع وزعفران ونمک وفلفل مخلوط کنید.
سینه مرغ راباچاقوچندسوراخ کرده وحداقل2ساعت درمایع زعفران بخوابانید.
2_روغن رادرتابه روی شعله متوسط داغ کرده وسینه های مرغ را15دقیقه
دران سرخ کنیدتاروی ان برشته ومغزان پخته شود.مرغ راازتابه دراورده وکناربگذارید.
3_تکه های نان رادرتابه سرخ کنیدتابرشته شوند.ماست وخیارشوروسس خردل
وابلیمورابانعناع ساطوری شده مخلوط کرده ونمک وفلفل بپاشید.
4_مرغ وتکه های نان رادرظرف کشیده وسس راروی ان داده وسرو کنید...
غذااماده است پس نظراتون کو
سینه مرغ:2عدد
پیازمتوسط:1عددرنده شده
زعفران دم کرده:6قاشق غذاخوری
روغن مایع:2قاشق غذاخوری
ابلیمو:4قاشق غذاخوری
نمک وفلف سیاه:به میزان لازم
موادلازم برای سس ماست
ماست خامه ای:نیم پیمانه
خیارشورمتوسط:1عددنگینی
سس خردل:1قاشق غذاخوری
ابلیمو:4قاشق غذاخوری
نعناساطوری:2قاشق غذاخوری
نان سنگک:نصف خوردشده
روش تهیه:
1_هرنصف سینه مرغ راکمی بکوبیدتاضخامتش یکنواخت شود.
اب پیازرنده شده راباابلیمووروغن مایع وزعفران ونمک وفلفل مخلوط کنید.
سینه مرغ راباچاقوچندسوراخ کرده وحداقل2ساعت درمایع زعفران بخوابانید.
2_روغن رادرتابه روی شعله متوسط داغ کرده وسینه های مرغ را15دقیقه
دران سرخ کنیدتاروی ان برشته ومغزان پخته شود.مرغ راازتابه دراورده وکناربگذارید.
3_تکه های نان رادرتابه سرخ کنیدتابرشته شوند.ماست وخیارشوروسس خردل
وابلیمورابانعناع ساطوری شده مخلوط کرده ونمک وفلفل بپاشید.
4_مرغ وتکه های نان رادرظرف کشیده وسس راروی ان داده وسرو کنید...
غذااماده است پس نظراتون کو