اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عاقبت کلک زدن به مامان (طنز)

خانم حمیدی برای دیدن پسرش مسعود ، به محل تحصیل او یعنی لندن آمده بود او در آنجا متوجه شد که پسرش با یک دختر به نام ویکی هم اتاقی شده کاری از دست خانم حمیدی بر نمی آمد و از طرفی هم اتاقی مسعود هم خیلی خوشگل بود.

او به رابطه میان آن دو مشکوک شده بود و این موضوع باعث کنجکاوی بیشتر او می شد. مسعود که فکر مادرش را خوانده بود به مادرش گفت میدانم که شما چه فکری می کنید ، اما من به شما اطمینان می دهم که من و ویکی فقط هم اتاقی هستیم

‎ حدود یک هفته بعد ویکی پیش مسعود آمد و گفت : ” از وقتی که مادرت از اینجا رفته ، قندان نقره ای من گم شده ، تو فکر نمی کنی که او قندان را برداشته باشد؟ مسعود گفت : خب، من شک دارم ، اما برای اطمینان به او ایمیل خواهم زد‎.

‎او در ایمیل خود نوشت :مادر عزیزم، من نمی گم که شما قندان را از خانه من برداشتید، و در ضمن نمی گم که شما آن را برنداشتید . اما در هر صورت واقعیت این است که قندان از وقتی که شما به تهران برگشتید گم شده

با عشق، مسعود ‎

روز بعد مسعود یک ایمیل به این مضمون از مادرش دریافت کرد : پسر عزیزم من نمیگم تو با ویکی رابطه داری و در ضمن نمیگم که تو باهاش رابطه نداری اما در هر صورت واقعیت این است که اگر او در تختخواب خودش می خوابید ، حتما تا الان قندان را پیدا کرده بود‎.

با عشق ، مامان

سپاس یادت نره
پاسخ
 سپاس شده توسط ♫♥ana♥♫ ، **R.H** ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، mamad1230 ، elnaz-s ، W O L F ، KOH ، یگانه 777 ، NASIM.BH ، palang ، عاشق دیونه ، .sara:aramis ، Naruto Hokage ، ^BaR○○n^ ، فرشته آسمانی ، sina01 ، specter ، رهــ ـ ــا ، arooos ، ♥h@di$♥ ، Alijah-1994 ، سامان14 ، haniko.r ، دختر اتش ، F A R ! N ، YASI007 ، جيمزباند ، sara1112 ، *Armila* ، رونیکاا ، ★MoRpHeUsS★ ، لی مین هو 2 ، z.l♥ve ، FARID.SHOMPET ، فانتا ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، wiki1378 ، *nadia*horan* ، Thyme ، متین112 ، 7383 ، هیوا1 ، !!sheatoonak!! ، ```FATEMEH``` ، elisa.d ، яᎧмιиα ، βΑllεяiηΑ♡ ، mahlajoon ، m-hossein ، sajjademadi ، spranza ، سورنا فاول ، k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e ، Moh ha DZ ، امیر مهدی نوری ، mohsen9898 ، آرامش ، یاسی@_@ ، Mohammad 77 ، ***Z.E*** ، دخمل با حال انجمن ، ✘ คl๏ภє ✘ ، ERF@N ، سام عفيفي ، Eli17 ، pegah jb ، سانا50 ، علی کاراته باز ، mobina bieber ، reza789 ، ahmad80 ، S.S.R ، Andrea ، Ashkan Eblis ، kourosh A ، شهرام094 ، BAHEREH!!`´ ، SETAYESH18 ، blame worthy ، rohamdan ، ƒяσzєη ℓσνє ، ...asall... ، melina 14 ، عسل76 ، محمد2000 ، mansournazari ، Şilēຖt Ş¢rēค๓ ، ghazalak ، mity pity ، نیما سلطان ، spent †
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
عاقبت کلک زدن به مامان (طنز) - رضا کرجی - 01-04-2013، 11:18

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مامان که شدم به دخترم میگم........
  عاقبت درس نخواندن!(طنز)
  عاقبت وب گرفتن پسرا...خخخخخخخخ
  عاقبت درس نخواندن
  عاقبت برداشتن لقمه بزرگ تر از دهان! (عکس)
  عاقبت ازدواج با شوهر برنامه نویس (طنز) مجموعه : مطالب طنز و خنده دار عاقبت ازدواج با
  بابا..........مامان
  مامان نمی خوام برم مدرسه
  عاقبت شوخی با جوجه تیغی ..!
Exclamation عنوان دختر شایسته سال ۲۰۱۴...+عاقبت تلخ هدیه گوشی ...

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان