امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امتیازات: 3.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟

(18-10-2011، 18:11)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا به عشقتون اینو میگین ؟Huh
البته من منظورم از عشق این عشق های الکی میست که یه روز با این هستن می گن ما عاشقیم و دو ماه بعد می رن دوست یکی دیگه می شن ادعای عشق دارن به نظر من این توهین به عشق است.

اره دیگه چون به نظر من ادم وقتی عاشق کسی است همه کار براش می کنه و تا اخر باهاش می مونه و دوست داره خطراتی که برای اون هست رو به جونش بخره.

خوب حالا جواب این کار این باشه که بدون دلیل بزاره بره دیگه برنگرده....

البته اگر امیدی باشه که برگرده من هیچی بهش نمی گم ولی اگر واقعا امیدی نباشه می گم به درک!
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط مایسا ، frozen✘girl ، sanaz_jojo ، mohammadreza... ، poya ، عارفه ، Siavsh ، HAMED HOSSEINI ، مملي ، فرشته ي كوچولو ، *larmes de Feu* ، thp ، sorena800 ، فاطمه سادت ، melodi+ ، னιSs~டεனσή ، white angel ، اندیا ، رز سیاه ، Bahador1 ، ساراملوس ، Mehrzad Zzz ، saraaslani ، Snow-Girl ، REZA.N.A ، i think just about you ، شکوفه م ، هاناجون ، بهنام0241 ، anashid ، خسته ، نسترن عشق پرسپولیس ، aLiReZaZ-iM ، 159874632 ، RєƖαx gнσѕт ، hate778 ، Sieiry ، neda13 ، ~~SARA:HIVA~~ ، ღ ツ setareh ツ ღ ، asalbano.... ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ɱɪɾʌʛє ، Y.a.S.a.M.i.N ، بز بز قندی ، دخی بامرام ، مهشید جیرجیرک ، alone girl_sama ، yegi200180 ، 2636332431 ، єη∂ℓєѕѕღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اگه عشقت تنهات بذاره بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟ - SABER - 18-10-2011، 18:26

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان