09-03-2012، 13:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-03-2012، 13:53، توسط pink devil.)
اونایی که پیتزا میخوان بفرماییندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب دیگه من بازم چی میزارمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینم دیگه واقعا خوشمزستدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اگه نباشم..من اگه نباشم..................
خوب دیگه من بازم چی میزارمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینم دیگه واقعا خوشمزستدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-03-2012، 13:50)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من نباشم کی تو رویا موهاتو ناز میکنه کی با بالای شکسته با تو پرواز میکنه راست بگو من که نباشم کی میاد اخماتو دونه دونه با حوصله باز میکنه
من اگه نباشم کی واس همیشه تو رو میپرسته کی برات میمیره کی نمیشه خسته کی تو رو میذاره روی دوتا چشماش کی اگه نباشی میگیره نفس هاش
من اگه نباشم..من اگه نباشم..................